duminică, 2 ianuarie 2011

Deşi prieten cu şantajistul Ghiocel Asimionesei, speculantul imobiliar Ioan Zapodeanu recunoaşte că BZI minte cu neruşinare

cuzat de toată presa onorabilă şi de mai toţi oamenii reprezentativi ai Iaşului că minte şi calomniază pe bandă rulantă, rău famatul ziar BZI este dat de gol mai nou chiar de unul din cei mai apropiaţi prieteni ai patronului. Speculantul imobiliar Ioan Zapodeanu dezvăluie, fără să-şi dea seama, cum toarnă gogoşi BZI-ul.

Zapodeanu declară pentru ediţia din 30 aprilie 2011 a ziarului Evenimentul că a cumpărat 50 de hectare de la judecătoarea Camelia Acrâşmăriţei. “Dacă ar mai avea doamna Acrâşmăriţei terenuri din acestea, aş mai cumpăra vreo zece”, spune latifundiarul (vezi detalii aici).

BZI susţine însă altceva. “In anul 2006, Zapodeanu a cumparat de la sotii Anton si Mihaela Baloiu drepturile succesorale ale acestora, ca mostenitori ai generalului Gheorghe Argesanu“, scria BZI în ediţia din 4 august 2009 (vezi detali aici).



Din moment ce însuşi Zapodeanu admite că i-a dat bani judecătoarei Acrâşmăriţei, nu soţilor Anton si Mihaela Baloiu, este clar că BZI minte cu neruşinare. Iar dacă ţinem cont că Zapodeanu este foarte bun prieten cu patronul BZI, Ghiocel Asimionesei, nesfiindu-se să se pupe cu acesta în public , recunoaşterea e cu atât mai dureroasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu