luni, 3 ianuarie 2011

Creditorii s-au năpustit asupra firmei care editează BZI

Disperare unică în România pentru Ghiocel Asimionesei care încearcă pe toate căile să împiedice intrarea în insolvenţă a firmei Delta Press Investment. Astfel, după ce BVL Leasing Romania, VBL Broker şi Eurex au obţinut în ianuarie 2011, la Tribunalul Bucureşti, intrarea în insolvenţă a societăţii din cauza unor datorii şu numirea unui administrator judiciar, Asimionesei a reacţionat declanşând un val de procese, o parte comice:
- a făcut recurs la Curtea de Apel care a fost respins în decembrie 2011.
- a contestat, în cadrul a nouă procese diferite, datoriile altor creditori care s-au raliat şi ele celor trei firme de mai sus. Cei nouă care au şi ei de încasat bani de la Delta Press sunt BRD Iaşi, Administraţia Finanţelor Publice Locale, Direcţia Economică Iaşi, Administraţia Financiară Bucureşti, E-On Energie, Grafic Beta Invest, RCS, Editura Intact şi Tiriac Leasing.
- fapt rarisim, Asimionesei a depus la Curtea de Apel două acţiuni de revizuire şi contestaţie în anulare a sentinţei de intrare în insolvenţă!!! Cele două procese se vor judeca în luna martie. (I.C.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu