miercuri, 19 ianuarie 2011

Patronii care l-au lăsat pe Ghiocel jr fără o jucărie sunt bălăcăriţi în cel mai pur stil BZI

Singurul ziar din Moldova trimis în judecată de DNA pentru şantaj prin presă îşi “revine” la forma care i-a adus tristul renume. BZI publică luni un “articol” despre un club proaspăt deschis la Super Copou. “Articolul” e redactat în cel mai pur stil BZI, afacerea fiind catalogată din start “un mare fas”, unde “gasesti de toate si nimic, fapt pentru care specii urbane precum cocalarul, pitipoanca sau marlanul se simt in mediul lor”. Imediat e scoasă şi artileria grea: “Trecand pragul clubului recent deschis la Super Copou, gandul te poarta catre camerele de gazare ale nazistilor. In cazul de fata, moartea este mai lenta! (..) siguranta de care se bucura clientul este comparabila cu cea din Vestul salbatic”.

La final vine acuzaţia supremă: “Avand in vedere ca, la un moment dat, se vorbea ca investitia de la Queens se ridica chiar si la 1 milion euro, nu poti decat sa crezi ca fie s-a aruncat cu bani, fie s-au spalat ceva bani” (detaliiaici)
Ce se ascunde în spatele atacului
Astfel de “articole” stil BZI au întotdeauna explicaţii comerciale. Iniţial am presupus că e vorba de un nou şantaj, dar surse din apropierea proprietarilor clubului au lămurit misterul: pur şi simplu e vorba de o răzbunare a fiului proprietarului BZI, neacceptat în rândul acţionarilor noului club. Claudiu Asimionesei a vrut să fie şi el acţionar la Queens, dar faima de scandalagiu şi prost platnic a tatălui i-a lămurit pe patronii clublui să refuze asocierea cu astfel Ghiocel jr.
Răzbunare de doi lei
Pentru că “răzbunarea e arma prostului”, patronii clubului bălăcărit de BZI au lăsat de înţeles că nu s esinchisesc de zbaterile BZI. Aceasta cu atât mai mult cu cât “ziarul” nu vine nici 300 de exemplare la tarabă iar traficul de pe ediţia on-line e grosolan falsificat, lucru deja dovedit oficial de BRAT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu