duminică, 23 ianuarie 2011

Pemieră istorică: Nichita admite oficial faptul că e şantajat de BZI pentru bani. Culmea , dezvăluirea e făcută chiar de BZI

Pe principiul “prostul nu e prost destul dacă nu e şi fudul”, ziarul de şantaj din Iaşi publică marţi un “articol” în care primarul admite oficial că e atacat şi presat de acest “ziar” pentru a oferi la schimb contracte generos finanţate de la bugetul local. Nichita începe prin a reclama faptul că e sunat şi la 1 noaptea de tot felul de indivizi, după ce BZI a publicat numerele de telefon ale primarului, dar precizează că el nu va deca acestor presiuni: “aseara m-au sunat pe la ora 1.00, dimineata mi-au dat cei de la «BUNA ZIUA» mesaje, tot ei probabil… Is obisnuit, is calit. Pentru mine este important altceva. Proiectul pe care l-am semnat astazi (20 milioane euro pentru refacerea infrastructurii stratade din Nicolina – n.n.). Le sta in gat. Mor saracii. Si, probabil, cei de la «BUNA ZIUA» stau si se gandesc ca nu se pot infrupta din aceste licitatii“, a precizat Nichita.

Primarul n-a mai precizat, dar praticile pe care el le incriminează acum au fost folosite şi în urmă cu câţiva ani, atunci Nichita cedând de fiecare dată. Aşa se face că firme ale lui Ghiocel Asimionesei au primit ba repararea esplanadei Oancea (lucrare făcută în bătaie de joc, spre scandalizarea locuitorilor din zonă, dar facturată de parcă se turnase aur nu ciment făcut la lopată), ba alte contracte cu regiile Primăriei.

Oricum, e prima dată când Nichita recunoaşte public faptul că BZI e ghioaga folosită de Ghiocel Asimionesei pentru şantajarea autorităţilor publice.


BZI continuă presiunile ce n-au treabă cu jurnalismul

În ciuda scandalului care a depăşit deja orice record de nesimţire, BZI demonstrează că nu are limite. Aşa că ziaurl acuzat oficial de DNA de şantaj prin presă publică în deschiderea ediţiei de marţi o casetă (foto) prin care anunţă că extinde acţiunea de stresare nocturnă a primarului. Iată mesajul transmis de BZI lui Nichita

“Scrie-i lui Nichita!
0723.399.887, 0722.402.750, scrienichita•gmail.com
Iesenii care vor sa-i comunice primarului Gheorghe Nichita un mesaj, sa-i solicite rezolvarea unei probleme ce tine de administratia locala, o pot face, de astazi, prin intermediul cotidianului BUNA ZIUA IASI. Pentru ca problema ta sa ajunga cat mai repede pe masa primarului, ne angajam sa trimitem mesajul tau lui Gheorghe Nichita. Scrie-i primarului pe adresa scrienichita•gmail.com pentru ca problema ta sa ajunga in cel mai scurt timp direct la Gheorghe Nichita. De asemenea, cotidianul BUNA ZIUA IASI publica inca o data numerele de telefon ale primarului Gheorghe Nichita pentru ca iesenii sa poata comunica mult mai usor cu acesta. La sfarsitul fiecarei saptamani vom publica integral mesajele pe care iesenii le-au transmis celui care conduce municipiul Iasi.
Nu vor fi publicate mesajele care contin injurii.”



DE ce nu se publică numerele de telefon ale şefului CJ şi prefectului, susţinători ai BZI?

Este evident că strategia BZI este una de intimidare. Au încercat întâi să-l “convingă” pe primar să dea anumite contracte scriind tot felul de mizerii despre Nichita (unele reale, altele imaginare), dar primarul n-a cedat.

Atunci Ghiocel Asimionesei (personaj trimis de DNA în judecată pentru şantaj prin presă, dar cu dosare penale şi pentur alte infracţiuni) şi-a trimis doi “ziarişti” să stea cu zilele în faţa casei primarului filmând tot c emişcă, inclusiv câinele în cuşcă.

Pentru că nici această tactică nu l-a înmuiat pe Nichita BZI a recurs la publicarea numerelor de telefon ale primarului. Dacă această practică ar fi corectă atunci de ce BZI nu publică numerele de telefon ale prefectului sau şefului CJ? POate pentru că respectivele autorităţi sprijină BZI, aşa cum din laşitate a făcut ani buni şi Nichita. Sau de ce nu se publică numerele de telefon ale şefilor de la FInanţe, Garda FInanciară ori alte instituţii care au acoperit muntele de ilegalităţi ale firmelor lui Ghiocel?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu