duminică, 27 februarie 2011

Doamnele politicii ieşene - o imensă dezamăgire morală


     Toţi liderii ieşeni de partide parlamentare (şefii judeţeni şi municipali ai PSD, PDL, PNL, UNPR) l-au boicotat pe singurul patron de media din Iaşi trimis în judecată de DNA pentru şantaj prin presă. De asemenea, toţi bărbaţii parlamentari au avut coloana morală de a a-l trata cu lipsa pe Ghiocel Asimionesei la aniversarea a 12 ani de presă de şantaj. Femeile parlamentare s-au arătat însă toate fără coloană. 3 parlamentare are Iaşul şi toate 3 au venit să se pupe cu cel care le-a înjurat mizerabil, alimentând indirect misoginismul în politică.  
"Luminiţa Futache" a fost prima
           Bălăcărită ani de-a rândul de ziarele de şantaj ale lui Ghiocel Asimionesei (a fost numită "Luminiţa Futache", acuzată că "lustruieşte bastonul unui sinator cu buzunare de popă" - aluzie la Solcanu şi şi a lui "Lucică Flaşnetă" - Lucian Flaişer, fost şef CJ), deputata UNPR Luminiţa Iordache a venit joi 6 mai la Ciric şi s-a pupat taman cu cel care a comandat atacurile mizerabile împotriva ei.
Cristina Dobre a lăsat şi ea coada jos      O altă parlamentară loclaă calomniată mizerabil de BZI este Cristina Dobre. Acuzată de tot felul de furturi de la spitalul de Recuperare sau de relaţii extramaritale cu diverse personaje, Dobre a anunţat acum ceva timp că va sancţiona toate aceste mizerii marca BZI. Ce a făcut de fapt? N-a deschis nici un proces, nu a luat poziţie publică împotriva presei tip Ghiocel, iar joi 6 mai a venit şi s-a pupat cu cel pe care DNA l-a trimis în judecată pentru şantaj prin presă.
Ghiocel a ridicat pumnul de bucurie când a văzut-o pe Mihaela Popa     Cea mai mare dezamăgire a venit din partea senatoarei Mihaela Popa. Atinsă mai puţin de BZI, Popa era văzută totuşi c ao soluţie OK pentru deratizarea PDL-ului local, fiind nominalizată pentru şefia acestei organizaţii. În loc să ţină la imaginea sa relativ curată, madam Popa a fost joi 6 mai la Ciric şi s-a pupat în văzul lumii cu maestrul şantajului prin presă.
     Conştient că acest gest îl spală public, Ghiocel a avut o reacţie spontană de bucurie, alături de principalul său lătrău de la BZI (vezi foto).  
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu