sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Asimionesei executat de salariati

Una dintre fabricile controlate de Florin Ghiocel Asimionesei va fi executata silit de proprii angajati.
Acest lucru se intampla la Retrom Pascani, unde aproximativ 85 de salariati nu au fost platiti timp de jumatate de an. Pentru recuperarea drepturilor salariale, sindicatul fabricii pascanene a actionat in instanta societatea controlata de Florin Ghiocel Asimionesei, patronul ziarului Buna Ziua Iasi.  Potrivit actiunii depuse la Tribunalul Iasi, angajatii Retrom Pascani au de recuperat lefurile din perioada septembrie - decembrie 2008 precum si pe primele doua luni din acest an. Dupa cum se arata in petitie, incepand cu luna ianuarie a acestui an, muncitorii nu au fost primiti in fabrica pentru a-si desfasura activitatea.  Magistratii ieseni le-au dat castig de cauza.
Constantin Trifan - presedinte Cartel Alfa, filiala Iasi
"In urma actionarii in instanta am castigat pe fond. Societatea comerciala a facut recurs. In urma recursului ni s-a dat dreptate tot noua sindicatului si acum am investit aceasta hotarare judecatoreasca cu titlu executoriu, urmand a face o notificare catre conducerea societatii si solicitam sa ni se achite sumele care se
datoreaza celor 85 de salariati care au actionat in instanta sumele restante. Daca nu, vom apela la executorul judecatoresc pentru a recupera aceste sume".(27.10.2009)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu