sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Ghiocel Asimionesei se autodenunţă

Din ciclul "dacă prostia ar durea mulţi Ghiocei ai vedea urlând pe stradă" ziarul de şantaj scrie sâmbătă:"Este oare normal ca un personaj impus de un puscarias sa ajunga primarul Iasului?". Vă reamintim, Ghiocel Asimionesei a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru şantaj prin presă, iar ziarul şantajist îl susţine din răsputeri pe Mihai Chirica la Primăria Iaşiînjurând şi spurcând orice îi stă în cale PSD-istului.

Mai rămâne ca însuşi Chirica să scoată o dumă de genul "este normal ca sclav să ajungă primarul Iaşului?" şi avem bomoana pe coliva candidatului PSD la Primărie.

Încă o "dezvăluire" a BZI aruncată la coş: instanţa a decis că firma lui Adăscăliţei a semnat legal un contract cu Apavital

Tribunalul Iaşi a respins o acţiune introdusă de firma de pază Nord Est Security Force SRL care a contestat legalitatea unui contract semnat de Apavital cu firma concurentă NPS Security, afacere a familiei deputatului Constantin Adăscăliţei.
Cele două au participat, vara trecută, la o procedură organizată de furnizorul de apă, valoarea contractului fiind de 1,85 milioane lei, fără TVA.
Nord Est Security a putut depune recurs în termen de 5 zile de la comunicare.
Contractul prins de Adăscăliţei la ApaVital a fost acuzat insistent de ziarul de şantaj - BZI - drept unul ilegal. (I.C.)

Nesimţire marca BZI: dator la Stat, Asimionesei a sărit la gâtul Statului

Cu datorii imense la buget prin intermediul firmei Retrom Paşcani, pe care a dus-o la insolvenţă şi apoi la faliment, familia Asimionesei a făcut un gest uluitor. Într-o acţiune depusă la Curtea de Apel Iaşi, firma a cerut, prin lichidator, despăgubiri de la Stat, acesta fiind reprezentat de Direcţia Regională a Finanţelor Publice Iaşi. 
Instanţa a respins acţiunea formulată de către reclamanta SC Retrom SA, care însă a depus recurs la sfârşitul anului trecut. Dosarul se va relua la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. (I.C.)