marți, 18 ianuarie 2011

Criza îl obligă pe Asimionesei să îşi vândă sub preţ terenurile


        Fiul patronului "ziarului" Buna Ziua Iaşi vrea să vândă terenuri în Iaşi, Roman şi Bacău. Scrise într-o engleză de tot râsul, anunţurile apar pe două site-uri străine de profil (vezi aici şi aici) ca fiind înregistrate de Claudiu Asimionesei, al cărui număr real de telefon figurează la contacte.
        Despre terenurile din Iaşi şi Bacău nu se specifică mare lucru decât că au ca utilităţi gaz şi apă şi că sunt bune pentru investiţii imobiliare, ceea ce sugerează că sunt suprafeţe suficient de mari pentru a permite astfel de investiţii.
        Despre terenul din Roman se spune că are o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi şi că Asimionesei îl scoate la vânzare cu 70 de euro metrul pătrat. Asta înseamă la un simplu calcul, că se aşteaptă să obţină doar pentru pământul din Roman în jur de 3.500.000 de euro, cu un milion şi jumătate mai puţin decât cerea acum 6 luni. Având în vedere criza imobiliară mondială s-ar putea însă ca familia Asimionesei să mai aibă ceva de aşteptat până va reuşi să-şi vândă proprietăţile, chiar şi la preţuri mult mai mici decât cele solicitate acum.
(M.A.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu