duminică, 27 februarie 2011

Apartamentul directorului BZI cu restanţe uriaşe la întreţinere va fi executat de Termoservice


      După ce Iasicastiga.ro şi TELE M au descoperit că patronul BZI - Ghiocel Asimionesei - şi mâna sa dreaptă - Alin Tocan - au cele mai mari datorii din blocurile în care locuiesc, autorităţile au trebuit să ia măsuri măcar de ochii lumii. Somat de TELE M să facă ceva, directorul Termoservice, Cristian Andrieş (intens atacat anterior de BZI) a promis că va scoate la executare apartamentul la care s-au adunat restanţe de 170 milioane lei vechi.
- Cristian Andries, director Termoservice: -Tocan, Tocan, Tocan, bun are trei dosare. Dar are regim special preferential sau de ce..?
Angajat Termoservice: -Nu, domnule director, cum sa aiba ?
Cristian Andries, director Termoservice: -Bun si atunci de ce nu mi le-ai adus odata cu astealalte? Mi s-au adus toate dosarele, mai putin dosarul lui Tocan, care mi s-a adus ulterior, are regim special Tocan ?
     In final am aflat ca directorul cotidianului Buna Ziua Iasi va ramine fara apartament deoarece unul din dosarele intocmite de Termoservice a ajuns pe masa executorului judecatoresc.
Cristian Andries, director Termoservice: "Pentru cei care au datorii cu o vechime mai mare de trei luni restante avem obligatia ca administrator, impreuna cu presedintele sa-i actionam pe calea instantelor de judecata in vederea recuperarii acestor sume. In marea majoritate a cazurilor actiunile sint tip somatie de plata. Pentru cazuri mai speciale avem actiune pe drept comun, cerere in pretentie."
     Daca Alin Tocan este un simplu angajat, nu putem spune acelasi lucru despre proprietarul ziarului Buna Ziua Iasi. Florin Ghiocel Asimionesei este dator cu 47 de milioane de lei vechi la intretinere. Cu aceasta suma, patronul ziarului Buna Ziua Iasi este campion absolut pe scara unde locuieste. Reprezentantii CET cred ca oamenii ar trebui sa inteleaga si sa-si achite facturile restante.
vezi aici stirea TELE M în detaliu
vezi aici şi ştirea publicată în premieră de Iasicastiga.ro despre restanţele şefilor BZI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu