luni, 10 ianuarie 2011

Ati fost atacat de ziarul lui Ghiocel (Buna Ziua Iasi), va rugam sa trimiteti informatii aici !

3 comentarii:

  1. Ma bucur ca s-a gandit cineva si la jigodiile de Ghiocel si violeta. Aflati ca dupa ani de santaj, se pare ca Movila a cedat atacului, urmand sa faca cadou familiei de caldarari nu mai putin de 50.000 de Euroi. Ca tacamul sa fie complet, se pare ca si blondutul ajuns redactor sef va primi o rasplata pe masura pentru santajul sau, mai exact o masina. Deci daca il vedeti pe Polonezul cu masina sa stiti ca e munca santajului sau nicidecum ca ar fi el mare scula.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru initiativa.
    Don't give up!
    Poate va fi pus la locul bine meriat tiganul Asimionesei,desi sincer, ma indoiesc sa mai poata fi posibil asta. Mult prea multi din pleiada "sus pusa" sunt manjiti de banii lui murdari.
    Da, am cateva materiale despre felul in care "lucra" Asimionesei, la vremea anilor 1997-1998.Vremurile acelea sunt de mult apuse si intre timp porcariile care le-a facut au fost din ce in ce mai mari,iar el este inca liber si nestingherit.
    Fenechiu de ce s-a oprit? Tatuca SRI i-a urecheat pe amandoi si i-a obligat sa se pupe a impacare.
    Prima senzatie ar fi de rusine provocata de pleiada de ieseni care s-au grabit sa-i linga dosul.De fapt, situatia e nationala.Un sistem bolnav, creat de indivizi cu educatie si cultura indoielnica,a permis unui analfabet(am acte in acest sens)sa ajunga intr-o asemenea pozitie.
    Nu stiu ce sanse are o astfel de campanie impotriva acestui hot notoriu, dar daca materialele pe care le am pot fi de folos,iti stau la dispozitie din toata inima.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate leprele astea ordinare trebuiesc de urgenta bagate la bulau . Nu e posibil ca un tigan ca Asimionesei care fura tigari cu roaba de la fabrica de tigarete si care l-a bagat la puscarie pe directorul Teodor , sa faca legea in oras cu aceasta mizerabila fituica de santaj . Ma crucesc cum inca aceasta cloaca nu a fost inchisa . Ce pazesc autoritatile abilitate sa ancheteze nemernicii astia ? Ori sunt santajati de vagabonzii astia si tergiverseaza ancheta , ori nu se pricep si atunci sa isi dea demisia . Iesenii vor ca paduchelnita asta sa dispara !

    RăspundețiȘtergere