duminică, 30 ianuarie 2011

Cum e stăpânul, aşa şi sluga: dacă patronii BZI au de ani buni un munte de datorii şi sunt încă în libertate, angajaţii lor refuză şi ei să-şi achite restanţele

Dosare jenante pentru doi dintre sefii de la cotidianul Buna Ziua Iasi. La Judecatorie este inregistrata o actiune prin care Salubris cere magistratilor ca firma Rocons Group, la care administrator este Rares Neamtu (foto dreapta, întinzând rugător mâna spre patronul său), sa isi achite obligatiile fata de societatea care se ocupa cu colectarea gunoiului. Asta dupa ce acelaşi Rareş Neamtu a mai fost dat in judecata, pe acelasi motiv, anul trecut, fiind obligat sa achite 645 de lei. La randul sau, sotia lui Alin Tocan, Lelioara, a fost chemata la bara de Asociatia de proprietari a blocului din Nicolina in care locuieste, deoarece a inregistrat datorii la intretinere. Si in acest caz este vorba de datornici cu state vechi, familia Tocan mai avand in trecut dosare intentate de asociatie.

Asimionesei – datornicul nr. 1
Reamintim că un audit al Direcţiei de Finanţe evidenţia încă din 2008 datorii totale de circa 2,5 milioane euro acumulate de firmele la care acţionari sunt soţii Ghiocel şi Violeta Asimionesei. Dacă orice firmă e executată imediat de Fisc pentru restanţe şi de 100 de ori mai mici, în cazul familiei Asimionesei Fiscul se face de trei ani că plouă. Aceiaşi şefi ai Fiscului nu au ezitat însă să se pupe în public cu Ghiocel şi să-l felicite pentru modul cum face presă, deşi este de notorietate că Asimionesei e trimis în judecată de DNA pentur şantaj prin presă.
Atitudinea Fiscului a permis familiei Asimionesei să îşi arate respectul (vezi foto Violeta Asimionesei) faţă de societate, continuînd să acumuleze datorii către buget.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu