marți, 11 ianuarie 2011

Pe principiul “cum e stăpânul, aşa e şi sluga”, telectualii de la BZI publică un “editorial” plin cu expresii gen “deputatul Pulică” sau “curul calului”

Dacă un strungar ce nu a absolvit nici liceul poate fi patron de “ziar” cu pretenţii de “formator de opini” , de ce indivizi mai falfabeţi decât şeful nu pot fi “ziarişti”? Mergând pe această logică, telectualii de la BZI au publicat în ediţia de marţi 10 mai 2011 un “editorial” care arată clar care e nivelul la care a ajuns acest “ziar”.

Un deputat – Daniel Oajdea – care nu a acceptat să pupe mâna Ghiocelului şantajist este calificat “Pulică” şi trimis în “curul calului”. Convins că după folosirea unor astfel de “metafore” el însuşi este un intelectual ajuns, “editorialistul BZI” (ce statut umilitor pentru cineva cu pretenţii elitiste) concluzionează doct că victima injuriilor sale merită o bătaie bună. Aşa că “intelectualul” se întreabă necăjit: “de ce mama dracului mama mea m-a facut scriitor, si nu mardeias, ca sa pot pocni un specimen atat de evident brutal si analfabet“.

Spre final “editorialistul” face o gafă cum numai la BZI se putea: “Pulica Oajdea avea trei burse oferite de trei facultati diferite“, acuză “editorialul”. Evident, e rău tare să fii atât de handicapat încât să ai trei burse în condiţiile în care geniul ce-l plăteşte pe “editorialistul”, Ghiocel Asimionesei, nu a fost în stare să aibă măcar 12 clase, darămite să vadă cum arată o facultate.

Sfârşitul arată foarte clar care-i nivelul maxim intelectual al BZI: “eu am nevoie doar da un primar al curului meu si, zau, nu merita un asa efort financiar ca sa fiu sters in locurile umbroase (cu ziare ale lui Oajdea -n.n.)”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu