marți, 7 decembrie 2010

Santaj si minciuni la BZI

Materiale primite de la cititori.

Adevarul despre:
Director de spital divortat si cu amanta eleva, in Comisia de Etica
vizionat (2487)
Iulian Carp si Corina Bacalum

Directorul de la Spitalul Cai Ferate (CF), care se iubeste cu adolescente, a ajuns membru in comisia de etica a unitatii medicale mentionate. Iulian Carp, director de ingrijiri la spitalul mentionat, a divortat pentru o eleva de la Scoala Waldorf, Corina Bacalum. Directorul de ingrijiri a decis sa puna capat unei casnicii de 10 ani pentru o pustoaica ce nu implinise 18 ani. Satula de relatiile extraconjugale, sotia directorului, asistenta medicala la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, a plecat in Anglia. Iulian Carp a lucrat ani de zile ca asistent medical la Unitatea de Terapie Intensiva Coronarieni din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare si a ajuns director de ingrijiri dupa ce dr. Lucian Burlea a devenit managerul Spitalului Cai Ferate. Cei doi sunt prieteni foarte buni de ani de zile. Comisia de etica este numita de managerul unitatii medicale. Un asistent medical care agata adolescente pe hi5 a ajuns sa faca parte din comisia de etica a unui spital universitar, alaturi de profesori doctori de renume care au dat dovada de o conduita morala corespunzatoare. Ce fel de conduita morala are Iulian Carp ca sa faca parte dintr-o astfel de comisie si sa fie in masura sa judece angajatii care ajung in fata comisie de etica, angajati care pot fi medici primari, profesori, sefi de clinica? Etica, una dintre principalele ramuri ale filosofiei, poate fi numita stiinta realitatii care incearca elucidarea problemelor morale printr-un demers cognitiv. Din comisia de etica de la Spitalul Cai Ferate mai fac parte prof. dr. Ioan Costea, seful Clinicii de chirurgie, prorector la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa, Gabriela Vida, consilier superior la Ministerul Transporturilor, juristul Cosmin Reaboiu si medicul Irina Cotea. Directorul de ingrijiri Iulian Carp a divortat in speranta ca va ramane alaturi de eleva de la Scoala Waldorf. Chiar a tinut si o cura de slabire pentru a arata cat mai bine ca sa nu piarda o asemenea fata frumoasa. Inevitabilul s-a produs si directorul de ingrijiri a fost parasit de frumoasa adolescenta care in aceasta vara a sustinut examenul de bacalaureat. Era atat de indragostit de aceasta minora, incat nu se mai intelegea nici cu prietenii apropiati si isi neglija si indatoririle de serviciu.
Sorin PAVELESCUsorinp●bzi.ro


Un alt articol semnat in ziar de Sorin Pavelescu dar cu siguranta instrumentat de Magda Olteanu. Aceasta din urma, a fost contactata de persoana implicata in cazul de culpa medicala, aflat in cercetare la Spitalul C.F. Iasi,si anume doctorita I. N. Probabil pe bani sau pe lipsa de subiecte de scandal.

N. I. s-a folosit de fitzuica mizerabila ca sa scoata in fata detalii personale din viata directorului de ingrijiri, menite sa distraga atentia de la faptele sale, clar de culpa medicala, uitand sau mai bine zis nefiind informata ca aceasta comisie se ocupa de problemele care privesc culpele profesionale efectuate de catre angajatii unitatilor medicale si nu despre vietile lor personale.

Articolul a fost semnat de Sorin Pavelescu ca sa nu mai apara vrajitoarea Magda Olteanu din nou, cu toate ca ea a mers in spitalul CFR. Ea in acest moment sta in umbra, nici la conferintele de presa nu mai merge si semneaza doar articole « dragalase », mizeriile apar cu semnatura altora, ca si in cazul de fata. Mai mult, avand in vedere gradul de « profesionalism » al asa zisilor jurnalisti de la Zoaie, nici acestia nu s-au documentat in nici un fel.

Comisia de etica de la nivelul spitalelor este infiintata prin lege iar directorul de ingrijiri este parte componenta a acesteia .Aceasta comisie nu are nici o legatura cu viata personala a membrilor acesteia.
Faptul ca Zoaia face DISCRIMINARE, legandu-se de faptul ca Iulian Carp este asistent medical iar restul « mari profesori », spune mult despre mentalitatea infecta a celor care au scris articolul.
In acest moment, asistentii medicali au studii superioare si in toate tarile UE acestia fac parte din toate structurile de conducere ale unitatilor sanitare.Ei sunt o profesie separata, ca si medicii, farmacistii si dentistii, profesii reglementate de Directive sectoriale.Pe langa aceasta, sunt categoria de profesionisti cea mai numeroasa, avand atributii foarte importante in actul medical.
Faptul ca esti asistent medical nu inseamna ca nu trebuie sa stai langa un profesor universitar intr-o comisie constituita legal, avand in vedere si faptul ca lucreaza cu acesta zi de zi in derularea actului medical, in echipa medicala.

Iulian Carp este divortat de minim un an si jumatate, divort care nu are nici o legatura cu acea Corina Bacalu si a intrat in conflict cu « Popo », Ghiocel in primavara acestui an deoarece, facand parte din Comitetul Director al Spitalului CFR nu a fost de acord ca spatiul Gradinitei Kinderland, care apartine spitalului sa-i fie atribuit, pe nimic, lui Ghiocel.
Este absolvent al Facultatii de Hidrotehnica si ulterior, al Scolii Postliceale Sanitare. A fost un excelent profesionist la Institutul de Boli Cardiovasculare unde a profesat peste 10 ani dupa care, a fost promovat ca Director de ingrijiri la Spitalul CFR ocupand postul prin concurs.
A divortat in mod amiabil de peste un an si jumatate (fosta sotie este plecata de mai bine de un an in Marea Britanie), iar fiecare persoana in momentul cand este libera, fara obligatii, are dreptul sa iasa cu cine vrea, mai ales daca acea persoana este majora cum e cazul Corinei Bacalu....

Mai nou, recent, Magda Olteanu, cauta intr-un spital din Iasi, subiecte de can-can, legate de lesbiene....O fi si ea si isi cauta pereche, mai stii ?! Nu degeaba uraste ea barbatii !
Multumim cititorilor nostri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu