sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Asimionesei, absent nemotivat

Florin Ghiocel Asimionesei, patronul Retrom Pascani a cazut in dizgratia celorlalti actionari.
Cuponarii si chiar cumatrul lui Asimionesei, Daniel Cristian Gherasim, incearca "debarcarea" acestuia din Consiliul de Administratie al societatii.
Aceasta modificare putea sa aiba loc chiar astazi, insa Asimionesei a lipsit pentru a doua oara nemotivat.Adunarea generala va fi reprogramata in 30 de zile. Ghiocel Asimionesei incearca sa intarzie debarcarea sa din Consiliul de Administratie al societatii Retrom Pascani. Astazi, a lipsit pentru a doua oara nemotivat de la Adunarea Generala a Actionarilor, astfel ca sedinta nu a mai avut loc.

Av. Adrian Fetcu, procurator Cristian Gherasim
"- Ce s-a intamplat astazi la AGA?
- A fost lipsa de cvorum si se va reprograma Adunarea Generala a Asociatilor pentru o data ulterioara.
- Cine a lipsit?
- Actionarii majoritari. Domnul Asimionesei si domnul Gherasim". 


Sindicalistii spun ca Asimionesei s-ar fi certat cu cumatrul sau Cristian Daniel Gherasim, fapt ce ar contribui in mare masura la o eventuala debarcare a acestuia din Consiliul de Administratie.

Constantin Ionescu - lider de sindicat Retrom
"- Nici astazi nu s-a tinut, tot la fel domnul Asimionesei nu s-a prezentat. Nu stim, problema pentru care nu s-a prezentat nu putem sa o comentam pentru ca nu o stim. Nici domnii de la Bucuresti, reprezentantii lui Gherasim nu prea ii vad pozitia domnului Asimionesei constructiva pentru viitorul Retromului.
- Sa intelegem si ca domnul Gherasim doreste excluderea lui din CA?
- Din ce am inteles stiu ca sunt certati. Datorita faptului ca sunt certati cred ca pozitia lor este total opusa unul fata de celalalt".
Ghiocel Asimionesei si Cristian Gherasim detin fiecare cate 42 de procente din actiunile societatii. Gherasim este presedinte al Consiliului de Administratie, iar Asimionesei este vicepresedinte. Restul de aproape 16 procente din actiunile Retrom Pascani sunt detinute de cuponari. In cazul in care Gherasim s-ar alia cu micii actionari am putea asista la debarcarea lui Florin Ghiocel Asimionesei. Acesta ar pierde si controlul fabricii.(10.06.2010)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu