sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Lacat pe Retrom Pascani

Fabrica patronata de Florin Ghiocel Asimionesei a solicitat Primariei municipiului Pascani acordarea unei reduceri de 90% a taxelor si impozitelor datorate bugetului local.
In adresa inaintata de conducerea Retrom Pascani se vorbeste despre lipsa comenzilor.
Retrom SA are datorii la bugetul local din Pascani de peste 2 miliarde de lei vechi. De aceea, finantele au pus sechestru pe bunurile societatii: pe o hala si teren curti constructii in suprafata de aproximativ 20 de mii
de metri patrati.
Ioan Ionita, viceprimar Pascani: "A fost un proiect de hotarare privind respingerea solicitarii facute de catre Retrom in ceea ce priveste reducerea taxelor si impozitelor locale cu 90%. Referatul din partea compartimentului juridic a fost negativ deoarece nu exista temei legal in acest sens si atunci consilierii au votat, fiind in cunostinta de cauza au aprobat respingerea reducerii taxelor pentru aceasta societate."
RETROM S.A. Pascani si-a inceput activitatea in 1979 si a mers bine pana in 2003. Privatizarea interprinderii este una din operele lui Florin Ghiocel Asimionesei, patronul Buna Ziua Iasi. In 2003, cand a aflat ca Retrom Pascani a fost scoasa la vanzare, s-a angajat fictiv la aceasta interpindere, impreuna cu un partener de afaceri Cristian Gherasim. Cei doi au pus mana pe fabrica devenind reprezentantii PAS-ului. Managementul marca Asimionesei a condus la disponibilizarea angajatilor si la datorii uriase la bugetul de stat. (5 octombrie 2009)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu