luni, 24 ianuarie 2011

După ce a făcut infarct din cauza BZI, un deputat PSD a câştigat un proces de calomnie deschis şantajiştilor

Deputatul PSD Anghel Stanciu a castigat saptamana trecuta unul dintre cele sase procese pe care le-a intentat “ziarului” Buna Ziua Iasi, in acest dosar fiind parat si reporterul Ciprian Boaru. Acuzand faptul ca in publicatie au fost scrise lucruri jignitoare si neadevarate despre el, Stanciu a introdus aceste actiuni in 2009 si 2010. In acest dosar, judecatorul a dispus ca BZI si reporterul sa-i achite lui Stanciu daune morale de 1.000 de lei si sa-i publice un drept la replica, fiind respinsa insa cererea de a fi publicate si scuze. Sentinta poate fi atacata cu recurs.
Deputatul a făcut infarct din cauza BZI
Acum aproape un an Anghel Stanciu a fost la un pas de moarte după ce a suferit un infarct pe fondul unei campanii violente a BZI împotriva sa. Deputatul era bălăcărit de mai mulţi ani în stil Ghiocel ca urmare a refuzului său de a plăti “publicitate” către BZI.
În urma atacului de cord Stanciu a stat câteva luni la pat. Nici după acest moment el nu a cedat însă şantajului BZI şi a continuat procesele de calomnie deschise pe numele şantajiştilor de presă.
Curg procesele de calomnie pe numele BZI
In ultimii ani, BZI a fost data in judecata de mai multe ori pentru fapte similare, pierzand deja procese cu doctorul Gabriela Marinescu si omul de afaceri Danut Prisecariu. Anterior BZI pierduse procese de calomnie şi cu Aurel Dobaşu. În acest moment se mai afla pe rol actiuni depuse de omul de afaceri Sorin Ionescu, de deputatul Petru Movila si, din nou, de Danut Prisecariu.
Cel mai cunoscut proces de calomnie deschis pe numele BZI este însă celebrul dosar realizat de DNA în 2004 şi trimis în instanţă în 2005. Mai mulţi politicieni, oameni de afaceri şi directori au reclamat cu lux de amănunte şantajul pe care l-a încercat asupra lor “ziarul” Ziua de Iaşi (actuala BZI). Procurorii l-au trimis în judecată şi pe Ghiocel Asimionesei sub acuzaţia de şantaj prin presă. Dosarul a fost însă tărăgănat ani buni iar în 2009 patronul BZI a obţinut retrimiterea actelor la Iaşi pentru refacere.

9 comentarii:

  1. Traseistul securist Anghel Stanciu

    postat de Lazescu Alexandru

    Anghel Stanciu: „Este adevarat ca am colaborat cu Securitatea“ - Rectorul Universitatii Tehnice a sustinut ca toti directorii de camine studentesti de la UTI, printre care si Anghel Stanciu, au avut legaturi directe cu Securitatea. „Anghel Stanciu a fost ani de zile responsabil pentru studentii straini cazati in caminul T7. Avea aceleasi indatoriri ca si mine. Toti vorbeam intre noi si recunoastem lucrul acesta. Faceam tot felul de politici impreuna“, a declarat rectorul Badea pentru agentia de stiri „Mediafax“, referindu-se la Anghel Stanciu, care a recunoscut, in final, ca a colaborat cu Securitatea, in privinta studentilor straini. Ce inseamna „persoana de sprijin“ - Prin «persoana de sprijin», precum Anghel Stanciu, se intelege un colaborator care ajuta Securitatea in „activitatea“ de politie politica. In legea pentru deconspirarea Securitatii se precizeaza ca „prin politie politica se intelege toate acele activitati ale securitatii statului sau ale altor structuri si institutii cu caracter represiv, care au vizat instaurarea si mentinerea puterii totalitar-comuniste, precum si suprimarea sau ingradirea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului“. Persoanele de sprijin ajutau politia politica in identificarea posibililor informatori, ofereau piste pentru a-si duce la indeplinire obiectivele. „Singura categorie a celor care au ajutat politia politica este cea de colaborator. Inainte de 1989 erau mai multe nuante ale termenului actual de colaborator. Persoana de sprijin era una dintre aceste nuante. Furniza informatii si sprijinea organele de politie politica. Persoanele de sprijin se considerau patrioti, faceau turnatorii din motive de patriotism. Demersul patriotic le dadea o justificare. Era un colaborator, dar cu alte cuvinte“, a explicat Corneliu Turianu, membru CNSAS

    RăspundețiȘtergere
  2. Traseistul securist Anghel Stanciu

    postat de Andrei Malineanu

    Traseistul securist Anghel Stanciu este doar un alt jegos care a lins orice k.u.rr, si a calcat pe cadavre, numai pentru a isi umple propriile buzunare.

    Securistul Anghel Stanciu este un exemplu tipic (alaturi de Adrian Paunescu, Vadim Tudor., etc) al noii burghesii cripto-securisto-comuniste, care a sufocat Romania in ultimii douazeci de ani. Indivizi ca el, intr-o societate niormala, ar putrezi in puscarii. Dar, in Rromanika securito-manelista de dupa 1990, a fi colaborator cu Securitatea si mincator de k.a.k.att este o mindrie, si nu un delict. Rusine!

    Nu , nu cred ca BUNA ZIUA IASI s-a facut vinovat de boala securistului Stanciu.

    Goana dupa bani nemunciti, turnatoria, inselatoria, furtul, viata de destrabalat si minciuna pe care Anghel Stanciu le-a practicat cu religiozitate zeci si zeci de ani l-au ajuns, intr-un sfirsit. A primit deci ceeace a meritat, cu prisosinta

    RăspundețiȘtergere
  3. Profesorul Anghel Stanciu

    postat de ioana

    Mare profesor, mare patriot, mare PRM-ist, Vadim era mindru de el. De altfel si pe Lista Ghitulicii figura ca persoana de sprijin. Ce au cu el nemernicii dea la BUNA ZIUA IASI (care nu pun virgula intre BUNA ZIUA si IASI, ca doar IASI e la cazul vocativ)))!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cei de la infectul ziar bzi nu se lasa , stau cu coltii in kworul familiei Stanciu de ani de zile . Anghel Stanciu , nu raspunde probabil santajului derbedeilor astora si vad ca ii da in judecata ( adica in ceea ce nu au al de Mazilu , Leahu , Boanca sau Bouaru ) si incepe sa castige procese dupa procese . Iata in sfarsit ca cineva mai are demnitate in orasul asta si nu se lasa . Leprele bazaitoare au intrat in fibrilatie si arunca pe piata tampenii . Ba neispravitilor , nu va mai baga nimeni in seama . Deosebirea dintre voi niste analfabeti si savantul Anghel Stanciu e ca de la cer la pamant ! Liniste leprelor , asteptati verdictul . PUSCARIE scrie pe fruntile voastre !

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai hahalera (si informatorul) de Stanciu (impreuna cu ai sai cretinashi de copii, si muista de nevasta) tot hahalera ramine; dupa ce abia a scapat de moarte tot nu se linisteste.Pa cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.O zdreanta formata la scoala lui Vadim si Toasha Ghitzulika .

    RăspundețiȘtergere
  6. Referitor la comportament asa-zisului "Profesor" Satnciu !?!?!?!, l-am vazut in teritoriu si putzea de te dadea pe spate ceva a nespalat amestecat cu alcool. Daca il intrebi ceva serios te ia cu bancuri si mistokareli, ca sa te duca de la subiect. In concluzie un nemernic securist, care a prostit electoratul si o face la fel mai departe. De la alegeri nimeni nu a mai auzit de el in comunele pe care le-a pupta in kcur in campanie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba anafabetule de Cristian Stanciu (care nu are singe’n pompa sa semneze cu numele adevarat), pune-o ba pe secretara sa-ti scrie mesajele, ca tot o platesti degeaba (o tii numai pentru f.u.t.a.i.u.r.i, fara sa stie nevastat-ta, p.a.d.u.c.h.i.o.s.u.l.e), bai c.r.et.in.ule si han.dikkapatule. Te-ai ajuns sa dai oameni afara din comisiile judetene, mai ji.ggodie si beizadea comunista, dintr-un un “consilier” de ka.kkat ce esti? Mai l.i.m.bistule mai, sterge-ti mucii de la nas, mai tiriie-briu, si lasa-te de de politichie, putzoiule!!! Da-la afara pe tac’tu, si pune-l pe un scaun cu rotile; si cumpara-i un loc la cimitir, jeggule!!! Si fi baiat gigea si spune-I si lui prosticika nevasta-ta de cite ori o pirlesti pe secretara, la.bba.giule!!!! La cules sfecla de pe cimp, cu tot restul familiei de lingai a lui Anghel Stanciu, neam de comunisti, securisti si PRM-isti spurcati si spagari!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-e greatza de comentariile semi-anafabetului Cristian Stanciu, beizadeaua de kakat alimbistului Anghel Stanciu, un cocalar, pampalau si un tilikar de renume in Iasi, si din imprejurimi. Sau ii este frica preputzo-palmarului tirie-briu Cristinel, ca nu mai este spagozaurul principal Anghel Stanciue sa-i tina palma la cur, cind, beat-manga, da cu masinutza in stilpi sau in pietoni ? Aceasta familie de rapeni, j.i.g.o.d.i.i. si naparci securiste s-au u.mf.la.t din furt, delatiune, mita, trafic de influenta, delapidare de fonduri europene, etc. Am foarte mult respect pentru redactia ziarului Buna Ziua Iasi, penrtu curajul si civismul de care da dovada. A relata si a face public hotiile si excrocheriile facute de “deputatul” traseist -securist Anghel Stanciu, si de beizadelele Cristi si Catalin inseamna a avea curaj, demnitate si credita in valorile dreptului cetateanului la informatie. Redactia ziarului Buna Ziua Iasi NU ESTE VINOVATA DECIT CA A SPUS ADEVARUL DESPRE ACEST SECURIST TRASEIST SI DELAPIDATOR DE FONDURI EUROPENE. Redactia a spus adevarul, si articolele ziarului se bazeaza pe marturii si documenta reale. Iar daca se intimpla sa crape cretinul si spagarul securist Anghel Stanciu, nu este nici-o pierdere, crede-ma, cretinoizii de Cristi si Catalin vor trebui sa puna osul la munca, pentru ca nu le va mai pica nimic pe de-a mokka!

    RăspundețiȘtergere
  9. Stanciu cel batrin este un mirlan ordinar. Am avut ocazia sa il vad la prefectura in plina actiune. Nu este nici un dubiu in aceasta privinta. Daca au furat sau facut ceva pentru Iasi...sa vedem: Iasul arata ca dupa bombardament, industria este la pamint iar ei prospera. Cum va explicati? La nivel national este aceeasi treaba. Din 23 milioane am mai ramas 17 milioane. Restul au fugit din tara. Probabil au plecat de bine. Daca voi ii vedeti pe parazitii astia oameni de caracter, care muncesc pentru noi, atunci ne meritam soarta. Justitia este de kakao - In divizai precum Anghel Stanciu si beizadelele ar trebui sa putrezeasca in inchisoare. Una din doua: ori ziaristii trebuiesc arestati pentru calomnie ori parazitii trebuiesc bagati dupa gratii.

    Toti copiii oligofrenului de Anghel Staciu sint facuti la bautura, de aceia au bietii handicapuri majore, cum este acest Cristi ,un ologofren cu acte in regula, adica este un cretinoid primitiv si infumurat, inapoiat mintal in starea cea mai avansata.

    RăspundețiȘtergere