duminică, 23 ianuarie 2011

Şantajiştul Ghiocel primeşte bilet de voie de la judecători până pe 9 mai


Sentinţa din dosarul de şantaj deschis pe numele ziarului Bună Ziua Iaşi şi a patronului său, Ghiocel Asimionesei, va fi pronunţată pe 9 mai. În mod normal termenul era de 18 aprilie dar judecătorii au admis amânarea lui la cererea şantajiştilor de presă.
Reamintim, mai mulţi oameni de afacaeri, politicieni, directori din administraţie şi persoane publice au acuzat faptul că au fost ameninţaţi de patornul BZI şi apropiaţii acestuia că dacă nu plătesc taxe de protecţie sub formă de "publicitate" atunci vor fi umpluţi de acuzaţii.
Iar cum cei mai mulţi "clienţi" nu au înţeles să se execute, BZI i-a făcut "creştineşte" în cel mai pur stil Ghiocel: şeful PNL Iaşi a fost făcut homosexual, hoţ, bandit, ţepar, ba chia rşi ucigaş (apropiaţi ai lui Ghiocel au lansat zvonul că Fenechiu ar fi călcat cu maşina o fetiţă cu puţin înainte de Revoluţie), preşedintele Camerei de Comerţ a României ar fi "ţigan borât", "găgăuz complexat" ş.a., patronul de la COMAT ar fi "impotent", "hoţ" şi ar avea un băiat homosexual şi unul drogat, plus o mulţime de astfel de "epitete"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu