marți, 4 ianuarie 2011

Controversatul afacerist care controleaza "Buna Ziua Iasi", prins in offside de Primarie

Controversatul afacerist care controleaza "Buna Ziua Iasi", prins in offside de Primarie
Ghiocel Asimionesei: Ditamai vila ilegala in padure la Bucium

Inspectorii municipalitatii au descoperit ca familia Asimionesei si-a construit o vila in Bucium fara autorizatie. Primaria sustine ca si racordarea imobilului la reteaua de electricitate este astfel ilegala, E.On riscind aceeasi amenda ca proprietarii: 10.000 lei.


Inspectorii Primariei au gasit o vila construita fara autorizatie. Casa de pe strada Ion Chelcea din Bucium are parter, etaj, mansarda si ar apartine familiei Ghiocel si Violeta Asimionesei, care controleaza, printre altele, si firma ce editeaza cotidianul local "Buna Ziua Iasi".
Reprezentantii municipalitatii sustin ca au trimis deja somatii catre proprietari. Dupa primele instiintari, proprietarii nu au venit sa prezinte documentatia care a stat la baza construirii imobilului. Acum ei risca amenzi de pina la 100.000 lei. Pe de alta parte, Ghiocel Asimionesei sustine ca municipalitatea nu a eliberat autorizatia de construire, desi exista o documentatie depusa la Primarie.

Locuinta fara autorizatie a fost construita in zona Motelului Bucium. Imobilul a fost identificat de inspectorii Politiei Locale la o verificare de rutina. "Am refacut repartitia inspectorilor pe zone. Fiecare inspector a verificat constructiile de pe zona lui pentru a avea o evidenta foarte clara. S-a pornit de la exterior spre interior si s-au verificat toate documentatiile de urbanism aprobate. Ca urmare a acestor verificari, s-au gasit mai multe imobile fara autorizatie de construire. Un astfel de exemplu este in zona Bucium, tarlaua 158-161. Acolo exista cinci imobile, din care unul nu are autorizatie de construire", a declarat Ion Ciobanu, seful Serviciului Control Urbanism din cadrul Politiei Locale.

Aceste verificari, sustin reprezentantii Primariei, au avut loc in urma cu aproximativ trei saptamini. Inspectorii au lasat o instiintare atunci, lipita pe poarta de acces catre imobil. Proprietarii erau invitati sa vina la sediul Politiei Locale si sa prezinte documentele care au stat la baza construirii vilei. Cum nimeni nu s-a prezentat la sediul Politiei Locale, inspectorii au continuat verificarile si sustin ca au identificat proprietarii: familia Ghiocel si Violeta Asimionesei.
De altfel, exista si un plan urbanistic zonal aprobat in 2007 de catre Consiliul Local. Prin hotarirea 463, aprobata pe data de 29 noiembrie 2007, s-a aprobat extinderea intravilanului municipiului in zona Bucium. In aceasta hotarire a Consiliului Local este mentionata si Violeta Asimionesei, alaturi de alte persoane care au proprietati in zona.
"Exista o cerere pentru eliberarea unui certificat de urbanism, anul trecut cred, dar nu s-a continuat cu documentatia necesara obtinerii autorizatiei de construire. S-a constatat insa ca imobilul este bransat la reteaua de electricitate. De aceea, acum, dupa identificarea proprietarului, s-a trimis o somatie atit catre proprietar, cit si catre E.ON Moldova Distributie. In trei zile de la primirea somatiei sint asteptati sa se prezinte pentru aplicarea masurilor legale. Atit proprietarul, cit si furnizorul de utilitati intra sub incidenta Legii 50", a completat Ciobanu.
Legislatia in domeniul constructiilor prevede sanctiuni cuprinse intre 1.000 lei si 100.000 lei pentru lucrari realizate fara autorizatie de construire. In cazul in care proprietarii nu se prezinta pentru clarificarea situatiei, se risca o alta amenda, cuprinsa intre 3.000 lei si 10.000 lei. Amenda risca si furnizorul de utilitati.
Daca se dovedeste ca locuinta a fost racordata la reteaua de energie
 electrica fara ca imobilul sa aiba autorizatie de construire, E.ON Moldova poate fi sanctionata cu 10.000 lei, sustin sefii Primariei. "Exista un dosar de autorizare depus de cind au inceput lucrarile, dar nu au eliberat autorizatia. Este dosar depus de ani intregi. Nu exista nici o adresa prin care sa fim anuntati daca dosarul este complet sau nu, daca s-a eliberat autorizatie sau nu", a precizat Ghiocel Asimionesei.

SUNTETI CRESTINI!
04/03, 18:38, postat de popescu
Eu ma consider crestin...si imi este frica in viata
 asta doar de D-zeu si de oamenii care nu au frica de D-zeu....intrebati-l pe e**** cati oameni a dat afara la viata lui...cate familii a distrus...cate mame au plans noaptea ca nu aveau dimineata de pachetel pt copii scolari.....nu uitati un singur lucru...fratilor "NICIO FAPTA DIN VIATA ASTA NU RAMANE FARA RASPLATA"...(A SE VEDEA IN ACEST SENS CAZUL FOSTULUI DIRECTOR DE LA CITADIN....FULL DE BANI DA' CARE INTR-O LUNA DIN ANUL 2010 AU AFLAT SI EL SI NEVASTA-SA CA AU CANCER
- SI DIN UMFLATUL CARE ERA - LA FEL CA GHIOCEL, SA-L VEDETI CE SCHIJA E ACUMA)....DECI TINETI MINTE CE V-AM SPUS....ABSOLUT NIMIC

DATORII LA ASOCIATIE 7000lei
04/03, 17:25, postat de ion
aasimionesei are 7000 lei datorii la asociatia de locatari, de la apartamentul din pacurari, unde sta.......

slanina calitatea I
04/03, 14:31, postat de Mandea
Oare cum se f.u.t astia, ca-s numai o slanina

RE: panarama de la ziar
04/03, 10:25, postat de tetea
Pt cine nu stie: in '89, absolventul de profesionala Asimionesei Ghiocel era magazioner la Fca Tigarete Iasi. Apoi, dupa 90, ajutat de deputatul Vasile Lupu (cum spunea cineva mai jos), a dat tunuri cu privatizarea prin toata tara, pina la Mizil si Gorj. Acuma, daca nu prea l-a dus capul, a pus afacerile cam pe chituci si nu mai rezista decat prin santaje. Sa speram insa ca si astea se vor sfarsi..

si el ca multi altii
04/03, 10:10, postat de cititorul
Eon  face de mult greseala sa branseze musterii ca Ghiocel asta ( ce nume , bine ca nu-l cheama Laleaua Neagra ) , adica pe cei ce au tupeul de a ridica contructii fara autorizatie  , desi directia de urbanism Iasi a incheiat un acord in acest sens cu Eon , si exemplele sant multe . In Bucium vis a vis de scoala Veronica Micle este o hala care nu are nici un fel de autiorizatie , care nu a respectat nici aliniamentul stradal , nici pot-ul , nici distanta cu vecinii , nimic si a fost si amendata de inspectorii primariei . Cu toate astea a reusit bransamentele si exemplele sant multe .......hai cu spaga

RE: RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 09:44, postat de Matache Macelaru
Chiar ca nu incap in poze de animale ce sunt! Ma lasati fratilor ceafa de porc

panarama de la ziar
04/03, 09:36, postat de alinul
la zdup cu ei

RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 09:27, postat de toto
o amenda nu cred ca iar fi suficienta ,pt. ca are el de unde sa o plateasca si sa rmana bine mersi in vila , tot ce este ilegal demolat fara drept de apel

RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 09:14, postat de Alin
Un parvenit care a distrus si fabrica de Tigarete dupa ce a furat la greu de pe acolo , el demonstreaza ce pot face doua maini dibace fara prea multe clase ca in 1998 avea abia 10 clase si voia director dar intre timp s-a ajuns .Traiasca Vasile Lupu si Partidul Taranist!

RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 09:12, postat de marius
Mai idiotule, dar ce ziar citesti acum mai?Ti s-a parut din articol ca-l menajeaza mai idiotule mai

Tunarul
04/03, 08:56, postat de chitibus
Baragladina asta a dat niste tunuri si prin Pascani. Nu cumva chiar el a pus pe chituci
RETROM, fosta ITRD

Basiti dracului
04/03, 08:50, postat de mihai
Porcul este porc si in cotetul lui.
priviti grasuni, priviti cum se odihneste coresterolul pe ei, pe hoitul lor de GUSATII

true
04/03, 08:31, postat de Iluminatii
Umflatii naibii... o casa nu le ajungea? le trebuie palat? Altii nu-si piermit nici macar o camera de camin

Fara titlu
04/03, 08:29, postat de UN CFR-IST CARE PUTEA FI MORT
Domnule ASIMIONESEI (care esti atat de corect), ai uitat ca ne-ai dotat cu masti an fabricatie 1962 luate de la Tecuci de unde le aruncase Unitatea Militara, luate de pe camp si vandute apoi in toate regionalele din tara prin firma Delta Pres lui Necolaiciuc de la CFR (infractorul numarul 1 al Romaniei urmarit si prin INTERPOL, si care va fi curand extradat, prieten
 cu tine, caruia vroiai sa-i faci cadou postul TELE M Iasi in semn de recunostinta pentru toate prostiile pe care ti le-a cumparat, si probabil de aici atata ciuda pe Prisacaru ca ti-a luat-o inainte).
Apropo, mastile inca exista si pentru cei interesati de legalitatea vanzarii lor, in interior au stantata data fabricatiei

RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 08:03, postat de Mara
Ar cam fi timpul sa apara si " curatii" astia in ziare asa cum improasca si ei cu noroi zilnic...in jaful de BZI. Nici macar nu incap in poza amindoi..

Asimionesei, tartorul de la BZI, condamnat la 3 ani


Dupa mai multi ani de procese, patronul din umbra al cotidianului "Buna Ziua Iasi" (BZI), Florin Ghiocel Asimionesei, a fost condamnat ieri la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. Decizia este definitiva, iar afaceristul va trebui sa achite si daune victimelor sale. Una dintre ele este omul de afaceri Ioan Budeanu, care ar trebui sa primeasca 20.000 de lei. "Pentru cat rau au facut ei, e putin. Chiar si asa, e extraordinar ca instanta de la Cluj a dat aceasta solutie. Incepe sa se faca dreptate", ne-a declarat Budeanu. Actualul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, si omul de afaceri Constantin Soranescu trebuie sa primeasca, fiecare, cate 20.000 de lei. Magistratii l-au condamnat la doi ani cu suspendare si pe Alin Tocan, fost redactor-sef al publicatiei. "Nu as dori niciunui om, nu doar om politic, sa treaca prin ce am trecut eu din cauza acestor persoane", arata ministrul Transporturilor.
La aproape opt ani de cand procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata pe Ghiocel Asimionesei si Alin Tocan, Curtea de Apel Cluj a pus ieri punct procesului de santaj al celor doi. Instanta a decis ca afaceristul care controleaza din umbra cotidianul "Buna Ziua Iasi", fost "Ziua de Iasi", sa fie condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pe o durata de incercare de cinci ani. Alaturi de Florin Ghiocel Asimionesei, magistratii clujeni l-au mai condamnat la doi ani cu suspendare si pe fostul redactor-sef al publicatiei amintite, Alin Tocan. Decizia Curtii de Apel Cluj este definitiva si vine in urma unor sentinte diametral opuse date de Judecatoria, respectiv Tribunalul Cluj, care au decis in procesele de fond si apel sa-i achite pe cei doi.
Trei parti vatamate vor primi despagubiri
Potrivit sentintei judecatorilor de la Cluj, Ghiocel Asimionesei si Alin Tocan vor trebui sa plateasca si despagubiri victimelor din dosar. Astfel, magistratii au decis ca Alin Tocan, in solidar cu mai multe firme care au editat ziarul de-a lungul timpului, sa plateasca 20.000 de lei catre omul de afaceri Ioan Budeanu. "Mie mi s-au cerut 20.000 de euro de catre acesti indivizi. Pentru cat rau au facut ei, e putin. Chiar si asa, e extraordinar ca instanta de la Cluj a dat aceasta solutie. Incepe sa se faca dreptate", ne-a spus aseara Ioan Budeanu, patronul SC Coseli SA.
In ceea ce-l priveste pe Asimionesei, acesta va trebui sa achite cate 20.000 de lei lui Relu Fenechiu, ministru al Transporturilor, si Constantin Soranescu, om de afaceri. "Obliga pe inculpatul Asimionesei Ghiocel Florin in solidar cu partile responsabile civilmente SC Puls Grups SRL, SC Delta Press Investment SRL, SC Delta Asim SRL prin lichidator Gaetan Adrian Romeo, SC Grand Q SRL prin lichidator C.I.P.I. Hotea M. Lilly la plata sumelor de cate 20.000 lei catre fiecare dintre partile civile Fenechiu Relu si Soranescu Constantin", se precizeaza in minuta judecatorilor de la Cluj. De asemenea, Asimionesei va trebui sa achite daune materiale de 3.000 de euro catre Fene Grup, societate detinuta de Relu Fenechiu.
Asimionesei: "un certificat de nastere pentru dictatura politica"
Intr-un comunicat de presa postat in cursul zilei de ieri de Ghiocel Asimionesei pe site-ul ziarului "Buna Ziua Iasi" se arata: "Instanta Curtii de Apel Cluj a parafat casatoria politicului cu justitia! Solutia instantei de judecata clujene este un certificat de nastere pentru dictatura politica si imixtiunea oamenilor politici in actul de justitie. Doua instante de judecata au dispus achitarea inculpatilor din acest dosar pe motiv ca faptele nu exista! In recurs, ca urmare a presiunilor facute de Relu Fenechiu, Curtea de Apel Cluj a considerat ca cele doua solutii anterioare trebuie reanalizate."
"Nu as dori niciunui om, nu doar om politic, sa treaca prin ce am trecut eu din cauza acestor persoane. Stiu ca au fost foarte multi in aceeasi situatie, care au fost bataia de joc a unor indivizi cu un instrument media in mana. Sunt bucuros ca justitia a avut curajul sa ia o astfel de decizie, dreapta, chiar daca stiu ca nu a fost usor", a comentat aseara Fenechiu. Cat despre acuzatiile lansate ieri prin comunicatul semnat de Asimionesei, cum ca ministrul Transporturilor ar fi pus "presiune" pe judecatorii de la Cluj, Fenechiu a spus despre Asimionesei ca "asa face orice infractor."
Aproape opt ani de procese
Asimionesei si Tocan au fost trimisi in judecata in 2005. Prima sentinta, de achitare, a fost data de Judecatoria Cluj abia in 2010. Un an mai tarziu, Tribunalul Cluj a respins apelul Parchetului, mentinand astfel decizia instantei de fond. Dosarul a luat o turnura opusa in vara anului trecut, pe 13 iunie, cand Curtea de Apel Cluj a admis recursul procurorilor DNA si au decis rejudecarea dosarului. In motivarea acelui recursului, procurorii DNA au punctat pericolul pe care l-ar reprezenta Asimionesei, care a „constrans libertatea psihica" a partilor vatamate, santanjandu-le cu publicarea unor materiale compromitatoare. „Din vastul probatoriu administrat in cauza rezulta continutul concret al amenintarilor facute de catre inculpati la adresa partilor vatamate, precum si modul in care libertatea psihica a acestora a fost constransa, prin darea in vileag a unor fapte compromitatoare in scopul evident de obtinere a unor foloase materiale injuste de catre inculpati, fiind confirmate invinuirile aduse inculpatilor prin actul de sesizare al instantelor", au precizat procurorii DNA in motivarea recursului. Faptele imputate celor doi condamnati, potrivit DNA, s-ar fi petrecut in perioada 2000-2004, atunci cand mai multi politicieni sau oameni de afaceri au fost santajati cu publicarea unor materiale denigratoare daca nu ofera diferite sume de bani.
Lista partilor vatamate in proces
Neculai Abalasei, fost director RATP
Ioan Budeanu, patron SC Coseli SA
Eugen Butur, fost sef al Vamii Iasi
Constantin Comanescu, patron SC Com-Beton SA
Traian Dobre, fost deputat
Relu Fenechiu, ministru al Transporturilor
Mihai Giubernea, fost director SC Autobuzul SA
Silviu Jianu, fost sef al Asociatiei Teritoriale a Cooperativelor Mestesugaresti
Gabriel Mihail Popescu, vicepresedinte al CJ in perioada 2000-2004
Titel Sinescu, director SC Iasicon SA
Constantin Soranescu, patron al complexului Onyx.

Comentarii
RE: Dreptate!!
04/01, 17:52, postat de sanda
Sa plateasca toti ziaristii si din tv. in special cei dela bi pentru toate mincinile cum este cel despre plagiate si alte inventii al lui Funeriu. ,jos cu presa ticalosita
aha
04/01, 13:15, postat de patitu
Mult rau a mai facut aceasta cocina de porci, la multa lume, este si multa curvasarie la BZI iar pdl- ul e bagat pana in gat in toate asa zisele dezvaluiri de de presa ale acestor slugoi
bumaga curpapir
04/01, 10:26, postat de tractor
fituica ce se doreste un jurnal de investigatii merita scoasa in afara legii pt dezinformari si stiri voit denigratoare, metoda cea mai buna de a o reduce la tacere e ignorarea ei. daca nu o sa mai cumparati fitzuica de scandal o sa inchida taraba si gata
apa de ploaie
04/01, 10:00, postat de ema
ma intreb cand vor plati asa zisii ziaristi de la BZI pentru toate articolele care par a fi investigatii dar care sunt de fapt informatii din dosare penale furnizate de catre procurorul de caz prezent in instanta pentru a dezinforma opinia publica despre faptul ca, dosarul a fost fabricat in laboratotul unei institutii a statului si nu are nimic de a face cu realitatea
Dreptate!!!
04/01, 08:55, postat de ION
S-a facut in fine dreptate. Bravo justitiei din Cluj, bravo DNA
timpul dreptatii
04/01, 08:33, postat de in sfarsit
Au fost niste rechini santajisti, inca nu s-a facut dreptate, ce se intampla cu ziaristii care scriu la comanda si distrug oameni
RE: RE: Bun
04/01, 08:00, postat de mos Ion Roata
Raspuns tipic de mahalagiu: "...ba pe-a m****". Ce-are a face condamnarea santajistilor de la BZI (fost Zoaia de Iasi) cu Ziarul de Iasi
Bun
04/01, 07:02, postat de Vasea
E un mare pas pentru justitia din Romania in ceea ce priveste raporturile sale cu presa. Acest ziar a fost primul din istoria presei judecat pentru santaj si chiar daca au mai fost procese pierdute de ziaristi, totusi condamnarile de la Cluj vor ramane un precedent, un simbol ca "se poate" si altfel, iar spectrul inchisorii poate ca ii va urmari  si le va da de gandit celor care conduc destinele unui ziar si care cred ca pot face orice. Astfel de oameni se cred infailibili dupa perdeaua puterii pe care presa le-o da. Ei, uite, perdeaua asta poate fi data usor deoparte ca sa se vada leoparzii mai bine. Felicitari judecatorilor pentru decizie

Presă tip Ghiocel: cum se transformă o sursă de bani în panou de aruncat lături

 

Presă tip Ghiocel: după ce luat vagoane de bani de la Tompea şi Işan lăudându-i pe aceştia şi desfiinţându-i pe duşmanii lor, BZI muşcă acum mâna care l-a hrănit şi-i laudă pe cei pe care i-a înjurat dar care plătesc acum.
"Comunist decrepit", "obsedat sexual", "moş descreierat" sau "senilul PârNae", aşa era prezentat în BZI, până acum un an, Niculae Niculescu. Mai nou acelaşi individ este prezentat drept "profesorul" sau "rectorul UPA". Concomitent, BZI a trecut de la şuvoaie de laude la adresa taberei Tompea (cea care l-a înlăturat pe Niculescu de la conducerea UPA) la atacuri făţişe. Această schimbare de atitudine, care ar falimenta credibilitatea oricărui ziar serios, este cu atât mai bizară cu cât omul nr. 1 la BZI, Rareş Neamţu, este finul rectorului UPA, Doru Tompea. Cei doi au fost extrem de apropiaţi în ultimii ani, interval de timp în care UPA a virat către BZI sume impresionante. Imediat ce Tompea a stopat însă finanţarea pe motive de criză economică, BZI şi-a arătat "recunoştinţa". Ziarul acuzat până şi de Niculescu drept unul "de şantaj" l-a lăsat acum pe "moş PârNae" să-şi bălăcărească adversarii în cel mai pur stil Asimionesei, pseudorectorul declarând că Tompea & co "se cacă pe ei".

vezi textul aici
BZI îl umple de "recunoştinţă" şi pe rectorul de la "Cuza"
La fel a procedat BZI şi în cazul rectorului de la Universitatea Al. I. Cuza, Vasile Işan. În urmă cu 4 ani l-a atacat pe acesta în stil Ghiocel - "rectorul Beşan", "obsedat sexual", "îşi ciomăgeşte nevasta" ş.a. - apoi, când rectorul a cedat şantajului şi a dat bani la BZI, s-a trecut la laude jenante. Tămâierile s-au oprit însă brusc acum o lună iar mai nou s-a trecut iar la bălăcăreli, totul culimnând cu un atac la beregată dat fix în ziua votului pentru realegerea rectorului.
vezi textul aici

Şantajistul de presă s-a reprofilat: nu mai hărţuieşte primarii de comune ci a trecut iar pe medici

Singurul ziar din Moldova trimis în judecată de DNA pentru şantaj prin presă - BZI - s-a reprofilat de câteva zile: nu mai hărţuieşte apoi laudă (pe bani, evident) primarii de comune, ci pune presiune pe anumiţi medici. Şe parcă special pentru a fi cât mai evidentă intenţia de şantaj, executantul oficial e specialistul de până acum în noroaie de la BZI.
Directorul spitalului Parhon e ameninţat făţiş Marţi 31 ianuarie 2012
BZI a redeschis seria articolelor calomnioase la adresa medicilor cu bani, luîndu-l la ţintă pe directorul spitalului Parhon. Profitând de relaţia apropiată cu şefa oficialiul de Cadastru (Narciza Nedelcu a fost bălăcărită şi ea de BZI aşa că s-a repliat cuminte şi execută ordinele lui GHiocel Asimionesei) BZII a aflat că medicul Adrian Covic și-a cumpărat o super vilă în Copou achitând cash 395.000 de euro. Imediat șantajiștii de presă au concluzionat că medicul are "potențial" așa că au pus tunurile pe el. Instantaneu a apărut un "articol" semnat de un "jurnalist" trimis până acum pe coclaurii judeţului la intimidat primarii de comune. Iar "articolul" a devoalat de la început intenţiile BZI: s-au formulat ameninţări făţişe, fără a se arăta însă cea mai mică dovadă, strategie ce a consacrat BZI-ul drept ziar de şantaj şi l-a trimis la DNA.
vezi aici "articolul"

Şi dovezile nu mai vin A doua zi era de aşteptat să continue hărţuiala, doar-doar o ceda doctorul bănuit de BZI că mai are încă mulţi bani de cheltuit (evident, pe "publicitate" la BZI). "Articolul" a venit miercuri, tot în termeni calomnioşi, dar fără nici o urmă din "probele" cu care se ameninţa anterior. Se lansau însă noi ameninţări, strategie clasică la BZI.
vezi aici
Probabil, seria "dezvăluirilor" BZI semnate de specialistul în intimidat primarii de comune, va continua şi în zilele următoare până ce şantajiştii de presă vor constata fie că medicul atacat cedează şi dă la pace oferind taxă de protecţie, fie acesta se ţine tare şi atunci va mai fi bălăcărit vreo câteva luni, dar cu pauze măricele între "articole".Singurul ziar din Moldova trimis în judecată de DNA pentru şantaj prin presă - BZI - s-a reprofilat de câteva zile: nu mai hărţuieşte apoi laudă (pe bani, evident) primarii de comune, ci pune presiune pe anumiţi medici. Şe parcă special pentru a fi cât mai evidentă intenţia de şantaj, executantul oficial e specialistul de până acum în noroaie de la BZI.
Directorul spitalului Parhon e ameninţat făţiş Marţi 31 ianuarie 2012
BZI a redeschis seria articolelor calomnioase la adresa medicilor cu bani, luîndu-l la ţintă pe directorul spitalului Parhon. Profitând de relaţia apropiată cu şefa oficialiul de Cadastru (Narciza Nedelcu a fost bălăcărită şi ea de BZI aşa că s-a repliat cuminte şi execută ordinele lui GHiocel Asimionesei) BZII a aflat că medicul Adrian Covic și-a cumpărat o super vilă în Copou achitând cash 395.000 de euro. Imediat șantajiștii de presă au concluzionat că medicul are "potențial" așa că au pus tunurile pe el. Instantaneu a apărut un "articol" semnat de un "jurnalist" trimis până acum pe coclaurii judeţului la intimidat primarii de comune. Iar "articolul" a devoalat de la început intenţiile BZI: s-au formulat ameninţări făţişe, fără a se arăta însă cea mai mică dovadă, strategie ce a consacrat BZI-ul drept ziar de şantaj şi l-a trimis la DNA.
vezi aici "articolul"

Şi dovezile nu mai vin A doua zi era de aşteptat să continue hărţuiala, doar-doar o ceda doctorul bănuit de BZI că mai are încă mulţi bani de cheltuit (evident, pe "publicitate" la BZI). "Articolul" a venit miercuri, tot în termeni calomnioşi, dar fără nici o urmă din "probele" cu care se ameninţa anterior. Se lansau însă noi ameninţări, strategie clasică la BZI.
vezi aici
Probabil, seria "dezvăluirilor" BZI semnate de specialistul în intimidat primarii de comune, va continua şi în zilele următoare până ce şantajiştii de presă vor constata fie că medicul atacat cedează şi dă la pace oferind taxă de protecţie, fie acesta se ţine tare şi atunci va mai fi bălăcărit vreo câteva luni, dar cu pauze măricele între "articole".

Gaură de un milion de euro la buget, făcută cu ajutorul Fiscului - bzi.ro



 In emisiunea Martor Incomod de astazi, 1 decembrie 2010, v-am prezentat cum 27 de firme apropiate lui Ghiocel Asimionesei au acumulat datorii la stat de peste un milion de euro, la nivelul anului 2007. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara ajutor din partea functionarilor de la Finante care, atunci cand trebuia sa emita titluri executorii sau sa infiinteze popriri pe conturi, erau loviti de amnezie, in timp ce sefii acestora participau la chiolhanuri oferite de Asimionesei. Culmea, niciunul dintre inspectorii de la Fisc nu a fost tras la raspundere. Subiectul a fost dezbatut pe larg alaturi de Claudiu Raus, red. sef. adj. La Ziarul de Iasi, Valerian Salavastru, fost sef corp control la Prefectura Iasi si deputatul Daniel Oajdea.


Gaură de un milion de euro la buget, făcută cu ajutorul Fiscului 
Gaura de un milion de euro la bugetul statului facuta, ghiciti, chiar cu ajutorul 
statului. Un raport al Serviciului de Audit Intern din cadrul Directiei Generale a 
Finantelor Publice Judetene, intocmit in anul 2007, dezvaluie cum un grup de 
firme a adunat obligatii bugetare in valoare de 42 de miliarde de lei vechi. Din 
actul de control rezulta ca insisi inspectorii institutiei, prin modul in care si-au 
indeplinit sarcinile de serviciu, au facuta posibila crearea acestor datorii la bugetul 
statului. 
Controlul a pornit de la o sesizare care nominaliza 27 de firme, dar s-au facut 
verificari asupra documentelor de la 17 firme, deoarece restul au fost transferate in 
alte judete. Straniu este ca functionarii de la Fisc au avut probleme in identificarea 
unor societati chiar in baza lor de date. 
Cele 27 de societati comerciale la care face referire serviciul de audit au un 
numitor comun: familia Asimionesei, cea care patroneaza infama publicatie “Buna 
Ziua Iasi”. Violeta si Ghiocel Asimionesei nu apar ca asociati sau administratori la 
toate societatile verificate, insa, pe aceste pozitii figureaza oamenii lor de 
incredere, fie angajati, fie parteneri de afaceri. Raportul intareste ideea ca intre 
aceste firme exista o legatura – isi livrau bunuri sau prestau servicii in grup fara sa 
mai incaseze bani. 
Incompetenta sau rea-vointa pe bani publici? 
Inspectorii de audit au verificat documentele aferente perioadei 2002 – 2007. 
Intrucat raportul este foarte lung, ne vom rezuma sa prezentam cateva concluzii.  
- Majoritatea societăţilor nu au achitat obligaţiile datorate bugetului 
consolidat al statului în mod voluntar şi nici în urma executării silite 
- S-au întocmit titluri executorii cu întârziere 
- „S-au întocmit şi transmis cu întârziere adresele privind înfiinţarea 
popririlor asupra disponibilităţilor din conturile bancare ale debitorilor”, 
se arata in documentul de control din 2007, cand la sefia Finantelor era tot 
Anton Dobos. Auditorii mentioneaza despre colegii lor ca, pentru a recupera datorii de la una din 
firme, SC Asim Construct SRL, au trimis adresa de infiintare a popririi la o banca 
unde societatea nu avea cont deschis. Finantistii nu pot sa dea o explicatie logica 
pentru aceasta eroare, in conditiile in care datele privind conturile firmei Asim 
Construct erau inscrise pe facturile fiscale aflate la dispozitia Finantelor. 
Intr-un alt caz, o institutie bancara a comunicat, in 2005, Directiei Generale de 
Finante ca NRG Press Grup SRL, o alta firma din grupul vizat, nu are cont deschis. 
Cu toate acestea, un an mai tarziu, inspectorii de la Finante s-au incapatanat sa 
puna poprire pe contul inexistent. 
Auditorii au mai constatat că: 
- Nu s-au înfiinţat popriri ori s-au înfiinţat cu întârziere asupra 
disponibilităţilor bancare ale debitorilor şi nici asupra disponibilităţilor 
băneşti datorate debitorului către terţe persoane 
- Nu s-au aplicat sechestre pe bunurile aflate în patrimoniul agenţilor 
economici, bunurile respective ajungând să fie disputate între creditori din 
care face parte şi statul
Dovada certa ca functionarii statului nu au miscat un deget pemtru recuperarea 
datoriilor inregistrate de firmele controlate de Asimionesei este ca 7 din cele 17 
societati verificate detineau bunuri mobile si imobile care ar fi putut fi identificate 
si valorificate. Or, Finantele nu au aplicat aceasta masura. 
In timp ce firmele care gravitau in jurul familiei Asimionesei erau lasate sa 
acumuleze datorii imense la stat, alti agenti economici erau „calcati” de Fisc chiar 
de mai multe ori pe an, iar altii erau executati silit pentru datorii mult mai mici. 
- Organul de executare a formulat propuneri de lichidare, însă fără a se 
epuiza toate măsurile de executare silită
- Organul de executare nu a formulat şi înaintat propunerea pentru sesizarea 
organelor abilitate în cazul neprezentării documentelor contabile”, mai 
spun auditorii.  Cum se aplica legea la DGFPJ Iasi : „Prinde orbul, scoate-i ochii” 
Raportul de audit arata negru pe alb ca functionarii de la Fisc nu si-au facut 
datoria. Aceasta poate sa insemne neglijenta in serviciu, sau, de ce nu, abuz in 
serviciu. Cu toate acestea, auditorii nu ii nominalizeaza pe vinovati.  
Echipa de la Martor Incomod a reusit sa discute cu sefii de la Directia de Finante, 
din perioada supusa controlului. Este vorba despre directorii care raspundeau de 
modul si nivelul de colectare a taxelor si impozitelor. Cum era de asteptat, sefii dau 
vina pe subalterni. 
Dumitru Acsinte, fost şef al A.F.P.M. Iaşi 
- Sunt oameni care spun că dumneavoastră vă înţelegeaţi foarte bine cu  domnul 
Asimionesei. 
- Eu mă înţeleg bine cu toată lumea, pentru că nu văd de ce să nu mă înţeleg. 
- Vă cunoaşteţi personal? 
- Personal nu. Dumnealui nu a fost niciodată la organul fiscal din câte îmi aduc eu 
aminte. 
- Sunt unii care spun că vă întâlneaţi cu dumnealui pe la Restaurantul Bruschetta. 
- Unde?  
- La Restaurantul Bruschetta. 
- Da unde-i ăla, că nici nu ştiu unde-i restaurantul ăsta, vă rog să mă credeţi. Vă
dau cuvântul meu de onoare că nu ştiu unde este acest restaurant.  
- Cât aţi fost dumneavoastră şef, era o practică asta, să se trimită somaţiile cu 
întârziere? 
- Deci domnul meu, eu în perioada sau…până in 199... mă rog…în perioada în 
care este vizat actul de control, cel de la Audit, am fost şef al administraţiei 
financiare. Şeful administraţiei financiare are în subordine nişte compartimente şi 
nişte servicii, …de acel serviciu…a,  şi un director adjunct. Deci eu eram şeful 
administraţiei, da? Sub mine era şeful administratiei adjunct. Şeful de 
administraţie adjunct avea în subordine şeful de serviciu de colectare şi executare silită, iar şeful de serviciu de colectare şi executare silită avea în subordine pe 
inspector. De ce veniţi să mă întrebaţi pe mine şi nu vă duceţi la seful 
administraţiei adjunct, care avea în subordine directă acest compartiment?
Marceluş Negoescu, fost director si director adjunct al A.F.P.M. Iasi  
 - O să găsiţi undeva, de exemplu, la una din societăţi se spunea că nu s-a instituit 
sechestru, datoria e de 50 de milioane, iar bunul pe care trebuiau să puna 
sechestru era un autoturism Mercedes care valora, nu ştiu cât, dar peste un 
miliard. Deci, noi avem şi nişte norme, punem sechestru pe un bun care valorează
150% din valoarea debitului. Pe acel automobil de peste un miliard, să zic, deci un 
Mercedes nu poate să coste doi lei. Nu puteam sa-i pun sechestru pentru datorii de 
50 de mii de lei sau 50 de milioane, cât o fi fost acolo.  Sau îi spune că, din ceea 
ce-mi amintesc, că avea achiziţionaţi nişte nasturi pe una firme, şi valoarea de 
înregistrare a unor debite era prea mare, ori, eu ăsta de la colectare ce pot să
spun eu, că valoarea de intrare în contabilitate e justa, nu-i justă. Sunt alţii care 
pot să se sesizeze în sensul ăsta. Ştiţi, câteva aspecte... 
- Dl Axinte are dreptate când a zis că dvs eraţi responsabil de activitatea 
inspectorilor sau era şi dlui? 
- După fişa postului da, eu eram responsabil, dar spuneţi şi dvs, un om, 30 de 
inspectori şi 9 mii sau zece mii sau 12 mii de societăţi. Poţi să-i ai în vedere pe 
fiecare? 
- Dvs vă cunoaşteţi personal cu Ghiocel Asimionesei?  
- De prin ziare îl ştiu.  
- Deci nu-l cunoaşteţi personal? 
- Nu. Nu ştiu dacă în decursul activităţii... că am coordonat activitatea asta de prin 
1996 până în 2007, nu ştiu dacă a venit o dată sau de două ori pe-aici cu probleme 
de-ale lui. Personal, aşa cum discut cu Dvs, se poate să fi discutat şi cu el.  
Onofrei Viorica, fost dir. adjunct Directiei Judetene a Finantelor  
- La mine dacă aţi venit, aţi venit total greşit. Cine v-a îndrumat la mine, v-a 
îndrumat greşit. În primul rând nu sunt şefă la Audit.. - Dar dvs răspundeaţi de colectarea... 
- Dar răspundeam  de colectare dpdv motodologic. N-am fost acolo şefă, să ne 
înţlegem, metodologia nu era o subordonare dpdv al execuţiei, decât directorului 
executiv. Subordonarea unităţilor fiscale dintotdeauna a fost sub directorul 
executiv.  
 -Nu dvs răspundeaţi de ele? 
 -Numai metodologic. Dacă mă întreba cum se face aici, unde legea spune clar, nu 
ma întrebau ei pe mine cum să facă.  
- Deci practic, dacă un subordonat întocmea un titlu de executare... 
- Deci vreau sa va spun incă o data, despre raportul pe care îl ţineţi dvs în mână
eu habar nu am, nu am avut...
In perioada verificata, 2002 – 2007, raspunzatori de activitatea de colectare au fost 
Dumitru Acsinte, Marcelus Negoescu, Viorica Onofrei si Adriana Zilot, intre 
timp pensionata. Directori generali au fost Victorel Lupu si Anton Dobos.   
Sincron Viorel Lupu, fostul director al Finantelor Judetene 
-Spuneti-mi va rog cât de normal este ca un inspector să trimită anumite înstiinţări 
de plată sau somaţii sau să emită titluri executorii cu întârziere, timp în care o 
firmă care avea datorii la stat avea timp să-şi vândă bunurile? 
- Există o procedură, exista şi la acea dată după codul de procedură fiscală, când 
ajungeai la termenul de plată scadent, trebuia sa-i trimiţi o înştiinţare de plată
după o anumită perioadă somaţie şi abia după aceea cu somaţia începea 
momentul executării silite. Deci erau nişte perioade care trebuiau parcurse. Sigur, 
era un volum foarte mare de lucru. 
M-aţi întrebat foarte bine dacă se lucra pe calculator, că dacă s-ar lucra tot timpul 
corect şi toate documentele ar fi introduse la timp, spun corect in sensul 
înregistrării în mod cronologic a documentelor care se rulează în evidenţa 
contabilă a unei Direcţii generale de finaţe sau a unei directii locale de finaţe 
publice, atunci am putea avea alte pretenţii. Dar, volum mare de lucru, 
calculatoare aşa cum sunt, poate şi de performanţe diferite. Documentele primare, de foarte multe ori, trebuie sa-i inviţi, mulţi vin şi din 
proprie iniţiativă, agenţi economici, la punctaje. N-am înregistrat noi, n-au 
înregistrat ei, până când se confirmă debitul respectiv, pot fi şi întârzieri obiective, 
nu neg, ar putea, dar trebuie să demonstră,m şi întârzieri subiective, dar acestea 
ar trebui să fie o raritate, pentru ca treaba fiecăruia, e scris în fişa postului clar ca 
trebuie să acţioneze în aşa fel încât debitul să nu se prescrie, pentru că atunci eşti 
răspunzător, şi ca să nu se prescrie un debit provenit din impozite şi taxe, trebuie 
să acţionezi din timp, să faci în aşa fel încât dacă nu există posibilitatea de a 
încasa din conturile unităţii respective, sa-i valorifici bunurile din patrimoniu.  
Anton Dobos, actualul director al Directiei Generale de Finante a refuzat sa 
discute, in fata camerei de luat vederi, pe marginea raportului de audit realizat in 
2007. In schimb, Ghiocel Asimionesei, sustine ca totul a fost o „facatura politica”.  
Prin telefon Ghiocel Asimionesei 
- Acel audit intern la Finanţe a fost comandat de domnul prefect, ăla care a fost 
arestat, Radu Prisăcaru, a fost comandă politică. Ce scrie acolo nu mă
interesează. Auditul ăla de la Finanţe, de care tot vorbiţi voi, mie nu mi-a parvenit 
şi nu mi-a adus nimeni la cunoştinţă de acel audit. Eu nu ştiu de unde sunt luate 
sumele, firmele, iar ca un jurnalist de care pretinzi că eşti, ar trebui să vezi 
anumite aspecte. Ăla a fost făcut la comandă, a fost cu ţintă, a fost Finanţele 
Antifrauda de la Bucureşti, au fost de la ministerul nu ştiu care.
Din discutia telefonica am putut reproduce doar fragmentul pe care l-aţi ascultat, 
restul fiind presarat cu insulte si afirmatii fara legatura cu subiectul emisiunii. 
4. Faptele, gata de prescriere 
Anton Dobos a preferat ca dialogul cu postul de televiziune Tele M sa fie purtat 
numai prin adrese oficiale. Intrebat daca, pe baza raportului de audit, activitatea 
vreunui functionar a fost dezbatuta in Comisia de Disciplina, Anton Dobos a 
raspuns: 
“Vă informăm că nu au fost subiecte ce reveneau spre analiză Comisiei de 
Disciplină”. Cu alte cuvinte, întocmirea cu întârziere a tilurilor executorii, a adreselor privind 
infiintarea popririlor, neidentificarea bunurilor ce pot fi valorificate de la o firma 
datoare sunt lucruri permise functionarilor de la Directia Generala de Finante Iasi. 
Maria Taranu, purtator de cuvant DGFPJ 
- În urma controlului de audit intern, ce măsuri a dispus Direcţia de Finanţe? 
- Într-adevăr, în anul 2007 Serviciul de audit al Finanţelor judeţului Iaşi a efectuat 
un control îndelungat la o serie de firme prezentate de către TeleM, în care se 
preciza că sunt nereguli cu privire la achitarea obligaţiilor fiscale faţă de bugetul 
consolidat al statului. Prin urmare, în raportul de audit care a fost întocmit, s-au 
sesizat o serie de neregularităţi şi s-au trasat o serie de măsuri care au fost 
imediat aduse la îndeplinire. Aş vrea să precizez că acele măsuri, acele abateri 
erau de ordin pur tehnic şi prin urmare nu a fost greu pentru a le îndrepta şi a le 
aduce la îndeplinire.
In realitate, inspectorii de la Finante nu au mai avut ce recupera. Multe societati au 
fost mutate „strategic” in alte judete. 
Maricicia Paraschiv, actual director al A.F.P.M. Iaşi
- S-a mai recuperate ceva, dar prea multe parca nu… tin minte, pentru ca cele mai 
multe din ele nu mai erau pe raza noastra, eu asa inteleg…imi aduc aminte de la 
inceput…deci cele mai multe s-au mutat, au fost in lichidare, au fost in dizolvare, 
au fost in faliment din acele societati.
Cu alte cuvinte, firmele ori au fost mutate pe raza teritoriala a altor organe fiscale, 
ori au intrat in faliment ori, pana sa se dezmeticeasca angajatii Fiscului, bunurile 
societatilor au fost vandute. 
Avocatul Mihai Tun, din cadrul Baroului Iasi a explicat notiunile juridice de “abuz 
in serviciu” si “neglijenta in serviciu”. 
Mihai Tun, avocat 
Diferenţa dintre ele este forma de vinovăţie, diferenţa principală, pentru că abuzul 
în serviciu presupune intenţie, iar neglijenţa presupune culpă, adică o vinovăţie 
mai puţin serioasă, o greşeală.  Art 249 spune aşa : încălcarea din culpă a unui functionar public a unei îndatoriri 
de serviciu prin neîndeplinirea acesteia sau prin îndeplinirea ei defectuoasă, dacă
s-a cauzat o tulburare bunului mers al unui organ sau al unei instituţii de stat ori 
al unei alte unităţi din cele la care se referă art. 145, sau o pagubă patrimoniului 
acesteia, o vătămare ori o vătămare importantă intereselor legale ale unei 
persoane se pedepseşte cu închisoarea şi prevede şi limitele de pedeapsă: de la o 
luna la doi ani sau o amenda. Are şi o formă agravantă, în situaţia în care fapta pe 
care am relatat-o mai sus ar produce consecinţe deosebit de grave, ar fi 
închisoarea de la doi la zece ani pedeapsa. Consecinţele deosebit de grave sunt 
reglementate în Codul penal şi în esenţă se referă la o pagubă de peste 100 de mii 
de lei sau o perturbare foarte gravă a mersului acestei instituţii. Cam asta ar fi.  În 
vreme ce abuzul, o să vă citesc despre abuzul contra intereselor publice pentru că
diferă doar persoana prejudiciată, “este fapta funcţionarului public care în 
exerciţiul atribuţiilor sale de serviciu, cu ştiinţă, cu intenţie adică, el nu 
îndeplineşte un act ori îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o 
tulburare însemnată bunului mers  al unui organ şi al unei instituţii de stat, ori al 
unei alte autorităţi decât cele la care se referă art. 145 sau o pagubă patrimoniului 
acesteia. Pedeapsa prevăzută în acest articol, 248  este închisoarea de la 6 luni la 
5 ani.”  
- Abuzul în serviciul contra intereselor persoanelor se pedepseşte în mod abstract 
mai puţin grav, cu închisoare de la 6 luni la trei ani.
Cat de mult seamana concluziile auditorilor cu notiunile explicate de avocatul 
Mihai Tun, judecati dumneavoastra. Oricum, daca vreun inspector se face vinovat 
de “neglijenta in serviciu”, fapta mai usor de probat fata de “abuzul in serviciu”, 
acesta cu greu poate fi tras la raspundere deoarece s-a apropiat termenul de 
prescriere. 
- Legiuitorul stabileşte termenul de prescripţie a răspunderei penale în funcţie de 
pedeapsa maximă pe care o prevede legea pentru astfel de infractiuni, astfel încât 
dacă ne referim la abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor, avem o 
pedeapsă maximă de trei ani, termenul de prescripţie este de 5 ani şi există şi un 
termen de prescripţie specială, acela este de şapte ani jumate, adică de cinci ani 
plus jumătate din termenul acesta de 5 ani. Termenul maxim pentru care poate fi trasă la răspundere penală o persoană care săvârşeşte o faptă de abuz în serviciu 
contra intereselor persoanelor, este 7,5 ani de la data săvârşirii faptei.  
Dacă ne uităm la trimiterea de pedeapsă pentru abuzul în serviciu contra 
intereselor publice, limita maximă fiind de 5 ani, e aceeaşi perioadă de prescripţie, 
e acelaşi termen de prescripţie al răspunderii penale, termenul maxim de 7,5 ani în 
care poate fi trasă la răspundere penală o persoană care săvârşeşte o asemenea 
faptă, termen care curge de la data săvârşirii faptei. 
Dacă ne uităm la neglijenţa în serviciu, avem în forma simplă 3 ani plus 1,5 ani, 
4,5 ani – termenul maxim în care o persoană poate fi trasă la răspundere penaşă
de la data săvârşirii faptei, iar pentru forma agravată, fiind vorba de pedeapsă
până la zece ani este de opt ani plus jumătate.. 12 ani, de la data săvârşirii faptei. 
Auditul si-a ingropat propriul raport 
In cele doua saptamani cat a durat dialogul prin intermediul adreselor intre Tele M 
si Finante, reprezentantii statului au ascuns o informatie deosebit de importanta: 
raportul de audit a fost contestat si desfiintat. Informatia a fost „scapata” de 
Marcelus Negoescu, fost director al AFPM Iasi, in timpul discutiei filmate cu 
camera ascunsa. 
Marceluş Negoescu, fost director si director adjunct al A.F.P.M. Iasi  
Eu am intrat în posesia raportului de audit iniţial, dar mai este un raport în 
inspecţia de audit care desfiinţează actul, deci a fost făcut în... desfiinţează actul 
văzut de dvs.
Pusi in fata acestei evidente, reprezentantii Directiei Generale de Finante au 
raspuns sec. 
„Împotriva raportului de audit s-a formulat contestaţie de către cei vizaţi, 
contestaţie care a fost soluţionată, soluţia fiind desfiinţarea raportului menţionat 
din cauze procedurale (tehnice)”. 
Asadar, raportul de audit nu a fost desfiintat pe motiv ca informatiile relevate erau 
eronate, ci din motive tehnice. Ca sa fie pe intelesul tuturor, e ca si cum un criminal in serie ar fi pus in libertate doar pentru ca in momentul retinerii nu i s-au 
citit drepturile. 
Sefii de la Finante s-au spalat pe maini si nu au depus sesizari la institutiile cu 
abilitati de control – Politie sau Parchet.  
Dupa cum ati vazut, sefii de la Finante se plang ca înainte de 2005, nivelul de 
informatizare al institutiei era la pamant si ca eroarea e umana. Vorbim totusi de 27 
de firme care nu erau in subordinea aceluiasi inspector. Nu a fost un singur 
functionar care a gresit, ci mult prea multi si au gresit repetat, taman la firmele 
controlate de Asimionesei.  
Sa aiba legatura acest fenomen cu faptul ca Buna Ziua Iasi, „bata de presa” a lui 
Asimionesei a fost folosita deseori impotriva sefilor de la Finante? Unii nu au 
beneficiat de acest tratament, ba din contra, au fost in gratiile patronului judecat 
pentru santaj prin presa. Este cazul lui Ioan Grigoriu si Victorel Lupu care nu 
refuza invitatiile la chiolhanurile lui Asimionesei. 
Toti directorii de la Finante – Victorel Lupu, Vasile Lupascu, Sorina Marin si 
Anton Dobos – nu numai ca nu si-au dat subalternii pe mana politiei, dar nu au 
incercat sa puna sub acuzare nici macar pe administratorii firmelor care au 
instrainat bunurile societatilor scapand de plata datoriilor la stat. 

SUNTETI CRESTINI!
04/03, 18:38, postat de popescu
Eu ma consider crestin...si imi este frica in viata
 asta doar de D-zeu si de oamenii care nu au frica de D-zeu....intrebati-l pe e**** cati oameni a dat afara la viata lui...cate familii a distrus...cate mame au plans noaptea ca nu aveau dimineata de pachetel pt copii scolari.....nu uitati un singur lucru...fratilor "NICIO FAPTA DIN VIATA ASTA NU RAMANE FARA RASPLATA"...(A SE VEDEA IN ACEST SENS CAZUL FOSTULUI DIRECTOR DE LA CITADIN....FULL DE BANI DA' CARE INTR-O LUNA DIN ANUL 2010 AU AFLAT SI EL SI NEVASTA-SA CA AU CANCER
- SI DIN UMFLATUL CARE ERA - LA FEL CA GHIOCEL, SA-L VEDETI CE SCHIJA E ACUMA)....DECI TINETI MINTE CE V-AM SPUS....ABSOLUT NIMIC
DATORII LA ASOCIATIE 7000lei
04/03, 17:25, postat de ion
aasimionesei are 7000 lei datorii la asociatia de locatari, de la apartamentul din pacurari, unde sta.......
slanina calitatea I
04/03, 14:31, postat de Mandea
Oare cum se f.u.t astia, ca-s numai o slanina
RE: panarama de la ziar
04/03, 10:25, postat de tetea
Pt cine nu stie: in '89, absolventul de profesionala Asimionesei Ghiocel era magazioner la Fca Tigarete Iasi. Apoi, dupa 90, ajutat de deputatul Vasile Lupu (cum spunea cineva mai jos), a dat tunuri cu privatizarea prin toata tara, pina la Mizil si Gorj. Acuma, daca nu prea l-a dus capul, a pus afacerile cam pe chituci si nu mai rezista decat prin santaje. Sa speram insa ca si astea se vor sfarsi..
si el ca multi altii
04/03, 10:10, postat de cititorul
Eon  face de mult greseala sa branseze musterii ca Ghiocel asta ( ce nume , bine ca nu-l cheama Laleaua Neagra ) , adica pe cei ce au tupeul de a ridica contructii fara autorizatie  , desi directia de urbanism Iasi a incheiat un acord in acest sens cu Eon , si exemplele sant multe . In Bucium vis a vis de scoala Veronica Micle este o hala care nu are nici un fel de autiorizatie , care nu a respectat nici aliniamentul stradal , nici pot-ul , nici distanta cu vecinii , nimic si a fost si amendata de inspectorii primariei . Cu toate astea a reusit bransamentele si exemplele sant multe .......hai cu spaga
RE: RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 09:44, postat de Matache Macelaru
Chiar ca nu incap in poze de animale ce sunt! Ma lasati fratilor ceafa de porc
panarama de la ziar
04/03, 09:36, postat de alinul
la zdup cu ei
RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 09:27, postat de toto
o amenda nu cred ca iar fi suficienta ,pt. ca are el de unde sa o plateasca si sa rmana bine mersi in vila , tot ce este ilegal demolat fara drept de apel
RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 09:14, postat de Alin
Un parvenit care a distrus si fabrica de Tigarete dupa ce a furat la greu de pe acolo , el demonstreaza ce pot face doua maini dibace fara prea multe clase ca in 1998 avea abia 10 clase si voia director dar intre timp s-a ajuns .Traiasca Vasile Lupu si Partidul Taranist!
RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 09:12, postat de marius
Mai idiotule, dar ce ziar citesti acum mai?Ti s-a parut din articol ca-l menajeaza mai idiotule mai
Tunarul
04/03, 08:56, postat de chitibus
Baragladina asta a dat niste tunuri si prin Pascani. Nu cumva chiar el a pus pe chituci
RETROM, fosta ITRD
Basiti dracului
04/03, 08:50, postat de mihai
Porcul este porc si in cotetul lui.
priviti grasuni, priviti cum se odihneste coresterolul pe ei, pe hoitul lor de GUSATII
true
04/03, 08:31, postat de Iluminatii
Umflatii naibii... o casa nu le ajungea? le trebuie palat? Altii nu-si piermit nici macar o camera de camin
Fara titlu
04/03, 08:29, postat de UN CFR-IST CARE PUTEA FI MORT
Domnule ASIMIONESEI (care esti atat de corect), ai uitat ca ne-ai dotat cu masti an fabricatie 1962 luate de la Tecuci de unde le aruncase Unitatea Militara, luate de pe camp si vandute apoi in toate regionalele din tara prin firma Delta Pres lui Necolaiciuc de la CFR (infractorul numarul 1 al Romaniei urmarit si prin INTERPOL, si care va fi curand extradat, prieten
 cu tine, caruia vroiai sa-i faci cadou postul TELE M Iasi in semn de recunostinta pentru toate prostiile pe care ti le-a cumparat, si probabil de aici atata ciuda pe Prisacaru ca ti-a luat-o inainte).  
Apropo, mastile inca exista si pentru cei interesati de legalitatea vanzarii lor, in interior au stantata data fabricatiei
RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 08:03, postat de Mara
Ar cam fi timpul sa apara si " curatii" astia in ziare asa cum improasca si ei cu noroi zilnic...in jaful de BZI. Nici macar nu incap in poza amindoi..