sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Cazul Retrom Pascani, pe masa Comisiei de Abuzuri

Cazul muncitorilor de la Retrom Pascani va ajunge pe masa deputatilor din Parlamentul Romaniei.
Saptamina viitoare, pe 23 martie, Comisia de Abuzuri de la Camera Deputatilor va analiza sesizarile facute de angajatii firmei pascanene, aflate in pragul falimentului. Muncitorii se pling ca nu si-au mai primit salariile
de citeva luni si il acuza pe patronul firmei, omul de afaceri Ghiocel Asimionesei, de evaziune fiscala, frauda si nerespectarea contractului de privatizare a societatii Retrom Pascani.
Salariatii spun ca pe statele de plata li s-au operat retineri pentru contributiile sociale, dar sumele nu au fost virate la bugetul de stat. Patronul Ghiocel Asimionesei este acuzat ca nu a respectat programul de privatizare. Una din clauzele incalcate: disponibilizarea salariatilor. De la 370 de angajati, citi lucrau in anul 2003 fabrica mai are in prezent doar 82 de muncitori. 
 Ghiocel Asimionesei a cerut intrarea in insolventa a societatii Retrom Pascani.Alte doua cereri similare vin din partea unor banci.(Mariana Mutu, 18 martie 2010)

Un comentariu:

  1. Am niste actiuni la aceasta societate din cupoane. Pana in prezent am luat o singura data dividente (f.putin) Oare mai am vreo sansa sa recuperez ceva, eventual sa vand acele actiuni?
    Am avut mare incredere in aceasta intreprindere si ...

    RăspundețiȘtergere