miercuri, 19 ianuarie 2011

Deputatul Păduraru acuză o uriaşă spălare de bani la Nicolina. Imediat ziarul de şantaj îl face vinovat de demolarea fabricii

Vineri la prânz deputatul PDL Nicu Păduraru posta pe blogul lui un text ce acuza o uriaşă spălare de bani la Nicolina. Deputatul arăta cu destule detalii că statul nu doar că nu a apărat interesul public ci chiar a ajutat la devalizarea bugetului în folosul unor şmecheri ascunşi în spatele unor off-shore-uri din Cipru (vezi detalii aici)

Sâmbătă dimineaţă ziarul acuzat oficial de DNA de şantaj prin presă sare cu bocancii pe Nicu Păduraru şi-l acuză, culmea, de demolarea unor clădiri de la Nicolina. “Articolul” nu pomeneşte nimic de rambursările spectaculoase de TVA incriminate de parlamentar, prezintă off-shore-urile cipriote implicate în scandal ca fiind firme onorabile şi de bună credinţă iar deputatul e executat în stil GHiocel Asimionesei (vezi detaliiaici).
Interesant e că acuzaţiile lui Păduraru, care au un grad mult mai mare de credibilitate decât cele aruncate la derută de BZI, nu sunt văzute de nici un post tv sau de ziar important din Iaşi, deşi subiectul este, clar, unul foarte fierbinte pentru ieşeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu