miercuri, 5 ianuarie 2011

Societatea Delta Press Investment risca sa fie evacuata din sediu


Pe 3 mai, societatea Delta Press Investment, care editeaza cotidianul cercetat pentru santaj Buna Ziua Iasi, va trebui sa elibereze spatiul pe care-l ocupa in strada Codrescu nr. 6.
Pe 17 februarie, Curtea de Apel Iasi a dat castig de cauza Consiliului Judetean, care a actionat in instanta societatea Delta Press Investment. Institutia a cerut firmei sa elibereze cladirea de pe Sararie pentru ca nu si-a platit chiria.
In anul 2006, Consiliul Judetean a actionat in instanta societatea Delta Press Investment pentru neplata chiriei imobilului din strada Codrescu numarul 6. Intre cele doua entitati au fost mai multe procese, printre care si cel referitor la evacuarea societatii Delta Press din spatiul din Copou.La ultimul proces, Curtea de Apel a dat solutia, definitiva si irevocabila: Delta Press trebuie sa evacueze spatiul.
"In privinta eliberarii spatiului, Consiliul Judetean Iasi a inaintat catre Delta Press notificarea inregistrata cu nr. 2351/2012, la care nu s-a dat curs.
Procedura de eliberare a spatiului va continua prin folosirea mijloacelor legale aflate la dispozitie".
Mentionam ca notificarea respectiva a fost trimisa initial la sediul din Bucuresti al firmei Delta Press. Cum notificarea s-a intors inapoi la Iasi nedeschisa, reprezentantii CJ au trimis-o si la sediul de aici, pe 3 aprilie. Cu alte cuvinte, peste doua zile, adica pe data de 3 mai, redactia Buna Ziua Iasi va fi data afara din spatiul pe care, abuziv, l-a ocupat pana acum. Am incercat sa aflam punctul de vedere al lui Ghiocel Asimionesei, patronul SC Delta Press. Insa, in loc de un raspuns, ne-am ales cu injurii.
Discutie reporter - Ghiocel Asimionesei
"In legatura cu notificarea pe care a trimis-o Consiliul Judetean cu privire la eliberarea spatiului de pe strada Codrescu. Pe data de 3 mai ar trebui sa se elibereze dspatiul.
Auzi, domnisoara, as putea sa te si injur, dar nu te injur tura asta. Nu ma ma deranja pe mine, intreaba pe cine trebuie."
Cu alte cuvinte, raspunsul e clar. Reprezentantii Consiliului Judetean au contactat deja un executor judecatoresc. Acesta va duce la indeplinirea hotararea instantei, definitiva si irevocabila.
(Sursa: telem.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu