luni, 17 ianuarie 2011

Şefii USL fac mişto de ziarul de şantaj

La câteva minute după ce au anunţat că şi-au bugetat o victorie istorică la alegerile locale ("estimăm că vom obţine între 63 şi 70%", a anunţat Gheorghe Nichita), şefii USL Iaşi şi-au precizat poziţia faţă de ziarul de şantaj.
În primă fază liderii PSD şi PNL Iaşi s-au amuzat copios pe seama BZI şi a lipsei de credibilitate a şantajiştilor: "BZI spunea până în 2009 că sunt cel mai bun primar din ţară, ani de zile au zis asta, dar acum au uitat şi spun cu totul altceva", a început PSD-istul Nichita. Râzând, liberalul Fenechiu a oferit şi el un remember similar: "până în 2004 mă lăudau zilnic, aveam permanent articole roz pe pagina 3 stânga sus, dar din 2005 au uitat ce spuneau înainte", a povestit Relu Fenechiu spre amuzamentul lui Gheorghe Nichita.
Precizăm că Fenechiu şi Nichita au fost ridicaţi în slăvi de BZI doar atâta vreme cât au plătiti "taxă de protecţie" de zeci sau chiar sute de mii de euro pe an. Însă imediat ce au oprit robinetul, cei doi au devenit "hoţi", "tâlhari", "jegoşi", "homosexuali" ş.a.
Cu lecţia învăţată după ani de bălăcăreli din partea BZI, capii USL au râs pe săturate pe seama BZI, iar apoi au anunţat maliţios: "să trecem acum la lucruri serioase". Candidatul USL la şefia CJ, Cristian Adomniţei, a fost avertizat apoi de primarul Gheorghe Nichita: "să te văd dacă le mai dai spaţiu în Copou". 
Reamintim că BZI stă ilegal într-un sediu din Copou al Consiliului Judeţean, şantajiştii de presă fiind toleraţi acolo de actualul preşedinte al CJ, Constantin Simirad. Surse din piaţă susţin că BZI l-a şantajat pe Simirad cu un dosar referitor la unul din fiii şefului CJ, aşa reuşind să stea patru ani în acel spaţiu fără să plătească şi fără să fie evacuaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu