marți, 7 decembrie 2010

Atac la comanda (pe bani)!


Divort pentru sex oral?

vizionat (10756)

Carmen si Viorel Filip




Un scandal de proportii este pe cale sa izbucneasca in lumea medicala ieseana  Se zvoneste ca doctorita Filip vrea sa divorteze pentru ca sotul, chirurgul Viorel Filip, de la Spitalul Sf. Spiridon, are o relatie extraconjugala cu medicul rezident Gianina Curca  Se pare ca motivul pentru care medicul Filip si-a gasit o amanta este acela ca sotia sa nu face bine sex oral Chirurgul Viorel Filip s-a abtinut de la orice comentarii
Un scandal de proportii este pe cale sa izbucneasca in lumea medicala ieseana. Se zvoneste ca in familia chirurgului Filip, linistea este tot mai des tulburata de scandalurile dintre cei doi soti, scandaluri provocate de o relatie extraconjugala a sotului, medicul chirurg Viorel Filip. Vorbele de ocara pe care si le adreseaza cei doi pot fi auzite si pe holurile clinicilor din spitalele unde isi desfasoara activitatea Carmen Filip si Viorel Filip. Sotia, Carmen Filip, este medic in Clinica de neurologie din cadrul Spitalului de Neurochirurgie, iar Viorel Filip este medic chirurg la Clinica I chirurgie de la Spitalul Sf. Spiridon. Sotii Filip sunt casatoriti de aproape 20 de ani, iar fiul acestora a fost admis in aceasta vara, in anul intai, la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr.T. Popa. Linistea familiei a fost zdruncinata in momentul in care chirurgul Filip a inceput o idila cu Gianina Curca, medic rezident in Clinica I chirurgie. Conform informatiilor detinute in prezent, dragostea dintre chirurg si rezidenta era atat de mare incat totul se desfasura in vazul colegilor din Clinica I chirurgie.
In ciuda eforturilor depuse de sotia sa, aceasta nu a reusit sa-l determine sa renunte la idila cu rezidenta Curca. Se pare ca motivul pentru care chirurgul Filip este decis sa o paraseasca pe sotia sa este legat de sex. Din cate se pare, acesta nu mai era multumit de prestatia sotiei sale, care nu mai reusea sa-l satisfaca in totalitate pe chirurg. Fiind foarte afectata de relatia extraconjugala a sotului, medicul Carmen Filip a afirmat intr-una din zile, intr-un cerc de prieteni, ca sotul sau vrea sa intenteze divort, deoarece ea nu stie sa faca bine sex oral. Carmen Filip este invidiata de multe colege pentru ca arata foarte bine chiar daca a trecut binisor de varsta de 40 ani si stie sa-si puna in evidenta tot ce are mai bun. Mai mult, este foarte admirata pentru modul in care se imbraca, fiind considerata o femeie foarte eleganta. Tatal acesteia a fost regretatul profesor Nicolae Cozma de la Universitatea de Medicina si Farmacie, iar mama ei a lucrat chiar la Spitalul de Neurochirurgie. Atat Carmen Filip, cat si Viorel Filip sunt sefi de lucrari la Universitatea de Medicina. Se zvoneste ca, la un moment dat, relatiile dintre cei doi au fost atat de tensionate, incat chirurgul Filip a lovit-o pe sotia sa. Reporterii cotidianului Buna Ziua Iasi au incercat in repetate randuri sa ia legatura cu medicul Carmen Filip, dar aceasta nu a putut fi contactata, fiind plecata in concediu, in strainatate. Chirurgul Viorel Filip a evitat sa comenteze aceasta situatie si nici nu a infirmat sau confirmat idila sa cu medicul rezident Gianina Curca. Acesta a precizat ca este plecat in concediu cu sotia, dar nu a vrut sa mentioneze numele femeii cu care se afla la mare, in strainatate. "Sunt o persoana atat de importanta in oras ca sa va intereseze viata mea personala? Sunt cu sotia mea in concediu si nu stiu de ce va intereseaza (Intrebat daca este in concediu cu dr. Filip sau dr. Curca, chirurgul Filip nu a precizat nici un nume - n.r.). Eu nu am nici o problema. Nu stiu daca am lovit-o pe sotia mea, dar va rog sa va interesati la Medicina Legala. Eu nu divortez, nu am depus actele. Care este problema?", a declarat medicul chirurg Viorel Filip.
Magda OLTEANU magda bzi.ro

Va prezentam si cateva spicuiri din comentarii care au « scapat » cenzurii.
In acest caz, dr. Viorel Filip a fost calomniat la « comanda » unor colegi, pe bani grei, fireste. Ca sa apara pe prima pagina ce « comanda », trebuie sa plateasca 2000 euro.
Va dati seama ce a fost in acea familie !!!!!
Nu am informatii daca au dat ziarul in judecata dar nu cred pentru ca de obicei oamenii se tem si mai ales isi dau seama ca nu au castig de cauza cu dreptatea in mana !!!! E prea mare Mafia in Iasi !!!!

Pabibabum
23:08:32 02-12-2008
Draga Redactie, ce-ar fi sa existe cate un reporter la fiecare colt de strada, in fiecare camin, sub fiecare plapuma, care sa relateze orice incalcare a valorilor societatii in care traim? Da....stiu ce o sa spui acum...problemele unui cuplu obisnuit nu ar interesa pe nimeni...insa tare as vrea sa citesc un articol in care tanti Tanta din blocul F998 a aruncat un muc de tigara pe langa cosul de gunoi... Probleme exista oriunde...oricine poate gresi, insa daca persoana respectiva are o anumita functie, nu trebuie sa-i furam rufele murdare din cosul de gunoi si sa le punem intr-un lighean in fata Palatului Culturii. Articolul nu-mi provoaca decat dezgust, si nu din cauza continutului, ci din cauza nesimtirii si speculatiei de colt de strada de care dati dovada...o seara buna!
cats
15:46:49 01-12-2008
imi dati greata. Ese o mojicie ceea ce ati scris. Aceasta Magda nu poate fi numita reporter, ceea ce a scris ea nu este un reportaj. Ar trebui trasa la raspundere. Ce va intereseaza ceea ce face fiecare cu viata lui? RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bita
11:58:13 29-09-2008
nu este posibil sa va bateti joc de aceasta familie .....va imaginati ce greu este pt copil pt rudele celor doi ....sa citeasca asa un articol mizerabil ....rusine acelui jurnalist
Katy
17:34:35 19-08-2008
de ce sterge ti mesajele lasa le chiar de nu ti pica bine coana Magda
cititoare
11:56:20 12-08-2008
rusine sa va fie ca publicati asemenea articole...pe langa parinti au si copiii acestora de suferit...te doare pe tn de casniciile altora,rusine!
------
21:32:41 11-08-2008
Cel mai tampit articol scris vre-o data... nu va ganditi cum ii poate afecta acest articol pe copii lor ? ....nu va intereseaza dekat scandalul
Alex Cuza
19:03:48 11-08-2008
Am citit eu multe articole idioate scrise de paparazzi care umbla dupa oameni cunoscuti, dar asta e deja prea tare... Daca cineva imi spune de unde stie BZI ca doamna Filip face sex oral prost, atunci scriu presa murdara toata viata... aaaa... pot sa fac o sugestie?:D... ca urmare a articolului asta, puteti face unul in care doamna Filip isi da cu parerea despre sexul oral al sotului ei... faceti o comparatie dupa si vedeti daca se merita unul pe altul:))... Inca un lucru... daca doamna Filip promite ca invata sa faca sex oral mai bun, o lasati in pace?:D...
kiki
19:02:33 11-08-2008
un articol de cosmar...
15:39:24 11-08-2008
Este un articol jalnic pe care din intamplare l-am citit si as fi vrut sa nu-l citesc.Imi pare rau ca existati cu ziarul vostru cu tot.
ana
15:33:21 11-08-2008
nu aveti idee cat rau faceti cu asemenea articole! nu va ganditi decat la voi sa faceti rost de un subiect de prima pagina...chiar credeti ca e de prima pagina?? ce legatura are viata personala a acestor doctori cu viata profesionala??tot ce faceti e sa distrugeti o familie cu acest articol si mai ales reputatia unui baiat respectat de toata lumea
cetatean al Iasului cultural
14:49:08 11-08-2008
Buna ziua, In legatura cu articolul aparut azi pe pagina dumneavoastra "" cu mare grija cules si scris de catre d-na sau d-ra jurnalist Magda Olteanu. Cu mare regret constat ca nu exista un cod deontologic in cadrul acestei redactii, oricine poate sa scrie orice indiferent de urmari sau interes. Nu ii cunosc pe domnii in cauza, protagonistii “interesatei stiri”, insa ca cetatean al acestui oras sunt ingrijorata de nivelul scazut de calitate al informatiei care circula in piata. Cer ca in numarul urmator sa apara scuze publice acestei familii, chiar si in divort, si iesenilor pentru ca ne-ati infestat vizual punand aceasta mizerie pe prima pagina. Rusine sa va fie si daca acest mod de informatie continua sa apara in paginile dumneavoastra declarati-va ziar de scandal si schimbati-va numele. "Buna ziua Iasi" sigur nu vi se potriveste. Cetatean al Iasului cultural

Robert
12:51:46 11-08-2008
Cu cit ati fost platiti ca sa loviti in acest mare chirurg Filip ?? profesional este de nota 10 !! D-na Filip este si frumoasa si desteapta .Sigur ca acest cuplu ..deranjeaza pe multi ..si atunci ... hai sa-i lovim D-na Magda Olteanu mai bine ar fi scris de felul in care arata cabinetele medicilor de familie de la Sipote Iasi .... cu mucegai pe pereti ...La WC fara apa .... curtea plina de gunoi si buruieni .... Cred ca era un subiect mult mai interesant !!!
alphons
11:45:21 11-08-2008
Cu ce drept va amestecati in viata particulara a unor oameni normali? Nu sint nici staruri, nici politicieni, nici fotbalisti, doar niste oameni simpli. Ar trebui sa fiti dati in judecata, incepind de la redactor si pina la redactorul-sef/proprietar. Si ar trebui sa vi se ceara despagubiri uriase.
vai de capu` vostru
11:11:07 11-08-2008
"Reporterii cotidianului Buna Ziua Iasi au incercat in repetate randuri sa ia legatura cu medicul Carmen Filip...ce s-o intrebati, woi??? daca suje ***???
Axwell
10:15:30 11-08-2008
si voi aveti un tabloid? sau vreti sa creada lumea ca asta suntenti.. un tabloid local? Ati cam facut de ras o familie. In locul lor v-as fi dat in judecata. " Hai succesuri " !
divin
10:05:46 11-08-2008
scrie si ea despre de o doare
Miha
09:43:42 11-08-2008
Mi se pare o prostie ce faceti! Intereseaza pe cineva acest scandal? Faceti rau copilului doctorului si atat cu asta!

GEORGE
09:07:25 11-08-2008
Pe cine intereseaza asa ceva ? Fiecare cu viata lui. Dvs.ati vazut ce scrie in Constitutie referitor la viata intima ? Ati auzit de dreptul la propria imagine ?
anutza
08:59:23 11-08-2008
ce articol mizerabil ! Prima pagina! va faceti de ras cu barfe ordinare! nu mai pun mana pe ziarul vostru ca-mi face greata! astea sunt problemele Iasilor??? Stiu ca nu o sa publicati comentariul, dar tot trebuie sa va spun ca ceea ce faceti nu e jurnalism, ci MIZERIE !
08:46:24 11-08-2008
foarte interesant articolul.de mareeee interes local...voi chiar nu aveti subiecte ?..scrieti numai tampenii ne-interesante...neaparat sa dezlegati misterul sexului oral, sa stim si noi cum face d-na....
cititor
08:40:17 11-08-2008
Este viata unor oameni din Iasi. Ei sunt in strainatate acum, de unde stiti ca este adevarat asa ceva? din birfe? Acestea sunt metodele voastre de a scrie articole? Nu aveti nici o discutie cu ei fata in fata. Frumos tare. Felicitari
08:36:16 11-08-2008
foarte interesant articolul.de mareeee interes local...voi chiar nu aveti subiecte ?..scrieti numai tampenii ne-interesante...neaparat sa dezlegati misterul sexului oral, sa stim si noi cum face d-na....
strechea
07:55:11 11-08-2008
ce articol poate sa scrie un jurnalist??????? mai bine il chemati pe nea gheorhe de la scarlti, ca ar scrie mai bine decit domniile voastre

3 comentarii:

  1. Asta e stilul parasutei Magda Olteanu...Asta e modul in care actioneaza...
    Adevarul e ca are un profesor bun in persoana lui Ghiocel. Nu mai spun de colegii sai...la fel de minunati...
    Dar...timpul le rezolva pe toate.E asa de cuminte acum!!!!Abia astept sa continue! Parca mi-e dor!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stau si ma intreb oare Magda cu dintii aia ca fasolele in gura cum face sex oral?Auzi mai Magda de fapt is leshinat de curiozitate ...n-ai putea sa imi sugi si mie pula sa ma lamuresc odata?Stii ce-au zis cei de la Parazitii de spre tine ?"ce faci tu cu dintii nu face nici Zorro cu sabia.

    RăspundețiȘtergere
  3. In ziar scrie:"...este foarte admirata pentru modul in care se imbraca, fiind considerata o femeie foarte eleganta"
    EI SI CE CONTEAZA CUM ESTE IMBRACATA SAU PARFUMATA. DACA ESTE TUTA IN PAT, ALTA...SI CE DACA ESTE MEDIC, SUNT SUTE DE MEDICI NULITATI. ASTA ESTE, CINE SU STIE SA-SI TINA SOTUL SAU SOTIA, PUTE TARGUL DE TIPE SI TIPI. VIATA ESTE SCURTA PENTRU TOTI. MERGEM INAINTE SI TREBUIE SA FIM MACAR IN ACEST PUNCT FERICITI CA STUDIILE NU CONTEAZA.CITITI "Iubirile Lui Goethe DE Leopold Stern" SI VA LAMURITI MAI BINE.
    fosta nevasta, actuala amanta a lui...

    RăspundețiȘtergere