sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Daniel Oajdea ii cere ministrului Radu Berceanu sa faca lumina in cazul parcarii de la Gara Mare

Cum se poate ca CFR sa cedeze afaceri la cheie la preturi de nimic? Deputatul PD-L Daniel Oajdea a facut o interpelare catre ministrul Transporturilor Radu Berceanu avand ca subiect parcarea de la Gara Mare din Iasi.

Parlamentarul ii cere ministrului sa explice cum se poate ca o parcare de peste 2 000 de metri patrati sa fie inchiriata cu o suma derizorie - 3,5 lei/mp, plus TVA.

Daniel Oajdea vrea sa afle si de ce pretul de pornire al licitatiei a fost micsorat de 4 ori in mai putin de un an.
Prin contractul semnat cu Regionala CFR Infrastructura pe 29 mai, firma SC Grafic Beta Invest si-a adjudecat licitatia pentru 7 560 de lei pe luna, plus TVA. Daniel Oajdea se arata revoltat ca locatarii din zona trebuie sa plateasca 250 de lei pe luna pentru un loc de parcare, in timp ce firma-paravan a lui Ghiocel Asimionesei, patronul Buna Ziua Iasi - a dat un adevarat "tun".
Daniel Oajdea, deputat PD-L: "Stim ca CFR-ul nu are bani de salarii, pai in conditiile in care nu ai bani de salarii poti sa dai o afacere la cheie cuiva care nu face nicio investitie, ci doar pune un om sa incaseze bani, de ce nu pui cativa oameni de la CFR sa faca acelasi lucru? Am facut interpelarea aceasta pentru a lamuri
problema si suspiciunea ridicata acolo, mai ales ca se lanseaza in presa  acuzatii la adresa unor membri ai PD-L, in calitate de colegi eu ii consider nevinovati  si cred ca ministerul Transporturilor este dator sa lamureasca acest fapt.  Iar daca avem anumiti oameni care sint vinovati categoric ca ei trebuie sa raspunda in fata legii." (18 iunie 2009)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu