marți, 4 ianuarie 2011

Controversatul afacerist care controleaza "Buna Ziua Iasi", prins in offside de Primarie

Controversatul afacerist care controleaza "Buna Ziua Iasi", prins in offside de Primarie
Ghiocel Asimionesei: Ditamai vila ilegala in padure la Bucium

Inspectorii municipalitatii au descoperit ca familia Asimionesei si-a construit o vila in Bucium fara autorizatie. Primaria sustine ca si racordarea imobilului la reteaua de electricitate este astfel ilegala, E.On riscind aceeasi amenda ca proprietarii: 10.000 lei.


Inspectorii Primariei au gasit o vila construita fara autorizatie. Casa de pe strada Ion Chelcea din Bucium are parter, etaj, mansarda si ar apartine familiei Ghiocel si Violeta Asimionesei, care controleaza, printre altele, si firma ce editeaza cotidianul local "Buna Ziua Iasi".
Reprezentantii municipalitatii sustin ca au trimis deja somatii catre proprietari. Dupa primele instiintari, proprietarii nu au venit sa prezinte documentatia care a stat la baza construirii imobilului. Acum ei risca amenzi de pina la 100.000 lei. Pe de alta parte, Ghiocel Asimionesei sustine ca municipalitatea nu a eliberat autorizatia de construire, desi exista o documentatie depusa la Primarie.

Locuinta fara autorizatie a fost construita in zona Motelului Bucium. Imobilul a fost identificat de inspectorii Politiei Locale la o verificare de rutina. "Am refacut repartitia inspectorilor pe zone. Fiecare inspector a verificat constructiile de pe zona lui pentru a avea o evidenta foarte clara. S-a pornit de la exterior spre interior si s-au verificat toate documentatiile de urbanism aprobate. Ca urmare a acestor verificari, s-au gasit mai multe imobile fara autorizatie de construire. Un astfel de exemplu este in zona Bucium, tarlaua 158-161. Acolo exista cinci imobile, din care unul nu are autorizatie de construire", a declarat Ion Ciobanu, seful Serviciului Control Urbanism din cadrul Politiei Locale.

Aceste verificari, sustin reprezentantii Primariei, au avut loc in urma cu aproximativ trei saptamini. Inspectorii au lasat o instiintare atunci, lipita pe poarta de acces catre imobil. Proprietarii erau invitati sa vina la sediul Politiei Locale si sa prezinte documentele care au stat la baza construirii vilei. Cum nimeni nu s-a prezentat la sediul Politiei Locale, inspectorii au continuat verificarile si sustin ca au identificat proprietarii: familia Ghiocel si Violeta Asimionesei.
De altfel, exista si un plan urbanistic zonal aprobat in 2007 de catre Consiliul Local. Prin hotarirea 463, aprobata pe data de 29 noiembrie 2007, s-a aprobat extinderea intravilanului municipiului in zona Bucium. In aceasta hotarire a Consiliului Local este mentionata si Violeta Asimionesei, alaturi de alte persoane care au proprietati in zona.
"Exista o cerere pentru eliberarea unui certificat de urbanism, anul trecut cred, dar nu s-a continuat cu documentatia necesara obtinerii autorizatiei de construire. S-a constatat insa ca imobilul este bransat la reteaua de electricitate. De aceea, acum, dupa identificarea proprietarului, s-a trimis o somatie atit catre proprietar, cit si catre E.ON Moldova Distributie. In trei zile de la primirea somatiei sint asteptati sa se prezinte pentru aplicarea masurilor legale. Atit proprietarul, cit si furnizorul de utilitati intra sub incidenta Legii 50", a completat Ciobanu.
Legislatia in domeniul constructiilor prevede sanctiuni cuprinse intre 1.000 lei si 100.000 lei pentru lucrari realizate fara autorizatie de construire. In cazul in care proprietarii nu se prezinta pentru clarificarea situatiei, se risca o alta amenda, cuprinsa intre 3.000 lei si 10.000 lei. Amenda risca si furnizorul de utilitati.
Daca se dovedeste ca locuinta a fost racordata la reteaua de energie
 electrica fara ca imobilul sa aiba autorizatie de construire, E.ON Moldova poate fi sanctionata cu 10.000 lei, sustin sefii Primariei. "Exista un dosar de autorizare depus de cind au inceput lucrarile, dar nu au eliberat autorizatia. Este dosar depus de ani intregi. Nu exista nici o adresa prin care sa fim anuntati daca dosarul este complet sau nu, daca s-a eliberat autorizatie sau nu", a precizat Ghiocel Asimionesei.

SUNTETI CRESTINI!
04/03, 18:38, postat de popescu
Eu ma consider crestin...si imi este frica in viata
 asta doar de D-zeu si de oamenii care nu au frica de D-zeu....intrebati-l pe e**** cati oameni a dat afara la viata lui...cate familii a distrus...cate mame au plans noaptea ca nu aveau dimineata de pachetel pt copii scolari.....nu uitati un singur lucru...fratilor "NICIO FAPTA DIN VIATA ASTA NU RAMANE FARA RASPLATA"...(A SE VEDEA IN ACEST SENS CAZUL FOSTULUI DIRECTOR DE LA CITADIN....FULL DE BANI DA' CARE INTR-O LUNA DIN ANUL 2010 AU AFLAT SI EL SI NEVASTA-SA CA AU CANCER
- SI DIN UMFLATUL CARE ERA - LA FEL CA GHIOCEL, SA-L VEDETI CE SCHIJA E ACUMA)....DECI TINETI MINTE CE V-AM SPUS....ABSOLUT NIMIC

DATORII LA ASOCIATIE 7000lei
04/03, 17:25, postat de ion
aasimionesei are 7000 lei datorii la asociatia de locatari, de la apartamentul din pacurari, unde sta.......

slanina calitatea I
04/03, 14:31, postat de Mandea
Oare cum se f.u.t astia, ca-s numai o slanina

RE: panarama de la ziar
04/03, 10:25, postat de tetea
Pt cine nu stie: in '89, absolventul de profesionala Asimionesei Ghiocel era magazioner la Fca Tigarete Iasi. Apoi, dupa 90, ajutat de deputatul Vasile Lupu (cum spunea cineva mai jos), a dat tunuri cu privatizarea prin toata tara, pina la Mizil si Gorj. Acuma, daca nu prea l-a dus capul, a pus afacerile cam pe chituci si nu mai rezista decat prin santaje. Sa speram insa ca si astea se vor sfarsi..

si el ca multi altii
04/03, 10:10, postat de cititorul
Eon  face de mult greseala sa branseze musterii ca Ghiocel asta ( ce nume , bine ca nu-l cheama Laleaua Neagra ) , adica pe cei ce au tupeul de a ridica contructii fara autorizatie  , desi directia de urbanism Iasi a incheiat un acord in acest sens cu Eon , si exemplele sant multe . In Bucium vis a vis de scoala Veronica Micle este o hala care nu are nici un fel de autiorizatie , care nu a respectat nici aliniamentul stradal , nici pot-ul , nici distanta cu vecinii , nimic si a fost si amendata de inspectorii primariei . Cu toate astea a reusit bransamentele si exemplele sant multe .......hai cu spaga

RE: RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 09:44, postat de Matache Macelaru
Chiar ca nu incap in poze de animale ce sunt! Ma lasati fratilor ceafa de porc

panarama de la ziar
04/03, 09:36, postat de alinul
la zdup cu ei

RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 09:27, postat de toto
o amenda nu cred ca iar fi suficienta ,pt. ca are el de unde sa o plateasca si sa rmana bine mersi in vila , tot ce este ilegal demolat fara drept de apel

RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 09:14, postat de Alin
Un parvenit care a distrus si fabrica de Tigarete dupa ce a furat la greu de pe acolo , el demonstreaza ce pot face doua maini dibace fara prea multe clase ca in 1998 avea abia 10 clase si voia director dar intre timp s-a ajuns .Traiasca Vasile Lupu si Partidul Taranist!

RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 09:12, postat de marius
Mai idiotule, dar ce ziar citesti acum mai?Ti s-a parut din articol ca-l menajeaza mai idiotule mai

Tunarul
04/03, 08:56, postat de chitibus
Baragladina asta a dat niste tunuri si prin Pascani. Nu cumva chiar el a pus pe chituci
RETROM, fosta ITRD

Basiti dracului
04/03, 08:50, postat de mihai
Porcul este porc si in cotetul lui.
priviti grasuni, priviti cum se odihneste coresterolul pe ei, pe hoitul lor de GUSATII

true
04/03, 08:31, postat de Iluminatii
Umflatii naibii... o casa nu le ajungea? le trebuie palat? Altii nu-si piermit nici macar o camera de camin

Fara titlu
04/03, 08:29, postat de UN CFR-IST CARE PUTEA FI MORT
Domnule ASIMIONESEI (care esti atat de corect), ai uitat ca ne-ai dotat cu masti an fabricatie 1962 luate de la Tecuci de unde le aruncase Unitatea Militara, luate de pe camp si vandute apoi in toate regionalele din tara prin firma Delta Pres lui Necolaiciuc de la CFR (infractorul numarul 1 al Romaniei urmarit si prin INTERPOL, si care va fi curand extradat, prieten
 cu tine, caruia vroiai sa-i faci cadou postul TELE M Iasi in semn de recunostinta pentru toate prostiile pe care ti le-a cumparat, si probabil de aici atata ciuda pe Prisacaru ca ti-a luat-o inainte).
Apropo, mastile inca exista si pentru cei interesati de legalitatea vanzarii lor, in interior au stantata data fabricatiei

RE: Tiganul tot tigan ramane
04/03, 08:03, postat de Mara
Ar cam fi timpul sa apara si " curatii" astia in ziare asa cum improasca si ei cu noroi zilnic...in jaful de BZI. Nici macar nu incap in poza amindoi..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu