luni, 10 ianuarie 2011

"Santaj si coruptie" - BZI

"Cum se poate sa ai zeci de firme cu datorii imense la stat si sa nu fii plin de procese?" Este intrebarea publica adresata de Daniel Oajdea autoritatilor locale si centrale. Parlamentarul PD-L crede ca acest record negativ nu putea fi atins de Ghiocel Florin Asimionesei decat prin "santaj si coruptie".
Inca o piesa din jocul murdar dus de Ghiocel Asimionesei este scoasa la iveala de deputatul PD-L, Daniel Oajdea. Patronul Buna Ziua Iasi detine zeci de firme cu datorii imense la stat, insa culmea!, nici un proces pentru prejudicii aduse statului.
 Daniel Oajdea, deputat PD-L: "Iesenii trebuie sa stie ca acest om este spatele a zeci de firme care nu si-au platit datoriile fata de stat , daca un om simplu ar fi avut si a zecea parte sau a suta parte din datoriile pe le are el , astazi era prin procese sau condamnat sau fara apartament si el nu pateste nimic de ce nu pateste nimic?! Oamenii care au avut probleme o stiu, el este in complicitate cu o parte din  autoritati , este vorba despre coruptie si santaj."
Deputatul PD-L a facut apel catre toti politicienii care au cazut in plasa santajurilor lansate de oamenii lui Ghiocel Asimionesei.
 Daniel Oajdea, deputat PD-L : "Eu consider ca daca acesti oameni care au avut de a face cu acest ziar, toti  cei care stiu ca s-au scris neadevaruri despre ei s-ar coaliza public impotriva acestui mod de a face presa impotriva celor care se afla in spatele acestui cotidian , eu cred ca s-ar stopa si s-ar da un exemplu tuturor santajistilor din tara asta."(22 iunie 2009)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu