miercuri, 12 ianuarie 2011

Deşi s-a îngrăşat cu banii lui Dascălu, şantajistul Asimionesei dinamitează iar afaceri din PALAS

În ciuda sumelor imense primite de la firmele controlate de Iulian Dascălu (la un moment dat se ajunsese la 18.000 de lei lunar, asta în plină criză economică) ziarul de şantaj pune iar dinamită sub afaceri din PALAS. BZI a atacat din nou hotelul şi un restaurant din cadrul PALAS publicând sâmbătă un "articol" în acest sens: "REVOLTĂTOR! Notă de plată astronomică", anunţă încă din titlu ziarul de şantaj. Apoi, în text, apar"dezvăluirile" în stil BZI: se aruncă unele cifre, acuzaţii grele după care se recunoaşte că de fapt şantajiştii nu ştiu nimic exact -"Despre nota de plata, insa, niciun cuvant. Si asta chiar daca i s-au solicitat oficial, in baza prevederilor Legii 544".
Are Ghiocel un interes la lucrările DRDP?
Un "articol" similar a apărut şi în urmă cu o săptămână în BZI. Faptul că se reia atacul fără a se arunca muniţie nouă şi fără a se spune ceva precis sugerează, date fiind şi alte experienţe de agens gen marca BZI, că de fapt se forţează mâna conducerii DRDP pentru a se acorda un contract. Adică o lucrare în favoarea directă sau indirectă a patronului BZI,Ghiocel Asimionesei, personaj condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj prin presă. 
Oare ce s-ar întâmpla dacă şefii DRDP ar reclama penal această hărţuire? 
Pe de altă parte rămâne de văzut cum va reacţiona Iulian Dascălu la această nouă salvă şantajistă înspre afacerile din zona sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu