vineri, 21 ianuarie 2011

Recidivistul escroc tepar a fost condamnat la inchisoare cu executare !

Recidivistul escroc tepar a fost condamnat la inchisoare cu executare !

Desi foarte mica – aceasta noua pedepsa reprezinta inceputul viitoarelor condamnari care vor urma in cariera sinistrului dezaxat mintal !

Informatorul ziarului BZI - un alt escroc turnator al arestului IPJ IASI - a fost desori pozat in incinta ziarului BZI ! Multe articole in care denigrau nume de executori si judecatori au fost comandate de recidivistul BARBIERU care nu va scapa totusi de puscarie !

Numãr unic dosar: 22668/245/2010
Înregistrat în data de: 28.07.2010

Obiect dosar: Distrugerea (art. 217 C.p.) Tulburare de posesie

Materia juridicã: Penal
Stadiu procesual: Fond

Părţi: Bărbieru Ion Cristian : Inculpat
Solutie: Amână pronunţarea la data de 18.03.2011.
18/03/2011 Soluţionare

Solutie: Condamnă pe inculpatul Barbieru Ion Cristian, cu antecedente penale, la pedeapsa de 1 (unu) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „tulburare de posesie’’, prev. şi ped. de art. 220 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 40 alin. 1 Cod penal.

Condamnă pe acelaşi inculpat, la pedeapsa de 5000 lei amendă penală pentru săvârşirea infracţiunii de „distrugere”, prev. şi ped. de art. 217 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 40 alin. 1 Cod penal. 

Nu cred ca mai este nevoie sa va reamintesc ca escrocul “TEPIERU” – pe numele lui adevarat BARBIERU ION CRISTIAN… un recidivist ordinar… a inselat prin folosirea de CEC-uri si B.O.-uri fara acoperire in cont, zeci de societati comerciale.

Este cunoscut ca facand echipaj cu fosta dactilografa a PARCHETULUI de pe langa TRIBUNALUL IASI – concubina ALAZAROEI CATALINA (fosta Tarnauceanu)… precum si cu fosta sotie a reporterului IULIAN CAZACU (PRO-TV Iasi – TVR-Iasi) – numita ANCA MARIA CAZACU (fosta Ciudin).

Mai nou… escrocul BARBIERU ION CRISTIAN – un turnator al arestului IPJ Iasi, face valuri incercand sa-si recupereze un rahat de bordei pe care l-a avut pe aleea Sadoveanu 28 Iasi, confiscat de catre banca intrucat in trecut… idiotul a tras bancii respective o teapa dupa ce luase un credit, dar banca fiind mai isteata… si stiind ca de pe firma INTERMEDIAN SRL nu va putea recupera nimic… l-a executat asupra bordeiului… lasandu-l sa umble venetic… din gazda in gazda !

Idiotul de BARBIERU ION CRISTIAN – aruncat in strada dupa evacuare, se duce la politie cu tupeu si isi face si buletin acolo… exact in locatia de unde fusese aruncat in strada… bineinteles folosind fostele acte de proprietate, iarasi comitand astfel infractiunea de FALS in DECLARATII !

Actualmente este investigat de SIF Iasi pentru diferite infractiuni economice, inselaciune, fals privind identitatea, distrugere, tulburare de posesie… ssa !

Am mai aflat si faptul ca faptuitorii BARBIERU ION CRISTIAN si ALAZAROEI CATALINA au fost condamnati chiar in cursul anului 2008 pt. savarsirea acelorasi infractiuni de ‘Amenintare’ si ‘Lovire si alte violente’, pe numele lor existand hotarari definitive de condamnare si anume :

- Sentinta penala 1992/04 iulie 2007 – dosar penal 8888/245/2006 in care BARBIERU ION CRISTIAN este condamnat la 3 luni inchisoare, pedeapsa suspendata contionat cu termen de incercare de 2 ani si 3 luni, iar TARNAUCEANU CATALINA condamnata la plata Amenzii Penale de 3000 RON. – sentinta investita ca definitiva si irevocabila din data de 12.12.2008

- Sentinta penala 5923/19.12.2006 – dosar penal 11028/245/2006 in care BARBIERU ION CRISTIAN este condamnat la plata Amenzii Penale de 3000 RON – sentinta investita ca definitiva si irevocabila din data de 12.12.2008

Adancind investigatiile proprii asupra faptelor penale comise de acesti doi infractori, am mai aflat ca :

BARBIERU ION CRISTIAN este un recidivist avand 8 condamnari la activ, enumerand aici – ‘’Fals privind identitatea’’, ‘’ Abuz de Incredere’’, Fals si uz de fals’’, Inselaciune. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu