duminică, 27 februarie 2011

Ghiocel Asimionesei anunţă la TELE M că-l doare la bască de controalele cu care-l ameninţă deputatul PDL Oajdea


       TELE M l-a sunat luni pe Ghiocel Asimionesei, iar acesta a acceptat să vorbească, deşi cele două părţi sunt în război total şi au deschis reciproc mai multe procese.
       Ghiocel a anunţat prin TELE M că îl lasă rece ameninţările cu "răscoala" ale salariaţilor neplătiţi de la RETROM Paşcani şi că e la fel de mişcat şi de ameninţările deputatului PDL Daniel Oajdea cu un "control amplu de la DNA, DIICOT, AVAS, ANAF ş.a."
Ghiocel Asimionesei: Sa ceara domnul Oajdea ce vrea el, sa faca ce vrea el, daca poate sa aduca comenzi la Retrom ar fi foarte bine, pentru ca e usor sa spui ca acolo patronul vrea sa falimenteze. Situatia creata e de catre politicieni, nu de mine. Societatile cu care lucram lucreaza, la rindul lor, cu allti parteneri si aia nu primesc banii. E un lant intreg, este criza economica.
TELE M: - Salariatii de la Retrom spun ca daca nu isi vor primi banii, vor iesi in starda.
Ghiocel: - Nu ma intereseaza, sa iasa in strada, sa faca ce vor ei. Nu ma mai intereseaza ce vor. Eu sint satul de amenintari, eu le-am dat o data salariile din banii mei proprii si personali.Nu pot in fiecare luna sa platesc nemunca lor.Numai sindicatul are dreptate intotdeauna.
(vezi detalii aici)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu