duminică, 27 februarie 2011

A fost şantajat Dascălu de Asimionesei?


\
     De mai mult timp un panou publicitar imens amplasat pe Iulius Mall difuzează reclame ce susţin că Bună Ziua Iaşi este ziarul local nr. 1 (vezi foto). Aceasta deşi cifrele tuturor difuzorilor de presă arată, fără nici un duzbiu, că de fapt Ziarul de Iaşi e numărul 1 în timp ce BZI e abia pe locul 5 la vânzări.
     Culmea e că patronul Iulius Mall este fost acţionar al Ziarului de Iaşi, deci ştie foarte bine care e raportul vânzărilor dintre cele două cotidiene.
     Şi atunci cum de a acceptat difuzarea unei reclame atât de mincinoase? Având în vedere "prestigiul" BZI şi al patronului său - Ghiocel Asimionesei e singurul proprietar de ziar din România trimis în judecată de DNA pentru şantaj prin presă - putem presupune foarte uşor că patronul Iulius Mall a fost şi el şantajat.
     Ca să fie şi mai clar care erau raporturile la început între Dascălu şi şantajiştii de presă publicăm integral materialele difuzate de canalele media în cauză la debutul scandalului PALAS.
1. TELE M atacă furibund dar profesionist - veziaici   
2. Ziarul de Iaşi sare în apărarea lui Dascălu - veziaici
3. Ziua de Iaşi nu suflă un cuvânt dar actualul om de încredere al lui Ghiocel desfiinţa la acea vreme afacerea moşită de Nichita şi Dascălu - vezi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu